İZMİR POLİSİ, SİLAH KAÇAKÇILARINA DA AMAN VERMİYOR

İzmir Polisi, Silah kaçakçılığına da izin vermiyor

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Polisi ekipleri, silah kaçakçılığına karşı operasyon düzenledi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele ve Organize Şube Müdürlüğüne bağlı  Ödemiş KOM Büro Amirliğince yapılan çalışmalar sonuç verdi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğünce yapılan açıklamada, “Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ödemiş ve Kiraz ilçelerine L.K M.C ve Y.Ç isimli şahısların kuru sıkı tabancaların namlularını açma marifetiyle kaçak silah ticareti yaptıkları tespit etti. Ödemiş KOM Büro Amirliği polis ekiplerimizce yapılan çalışma neticesinde yapılan operasyon sonucunda çok sayıda kaçak üretim silah yakalandı.

Geçtiğimiz gün yapılan operasyonlarda, 13 Adet Ruhsatsız Tabanca, 2 Adet Tüfek, 180 Adet Tabanca fişeği ile çok sayıda silah aparatı ve namlu açmaya yaran teknik malzeme ele geçirildi. Kaçakçılığa bağlı şüpheli şahıslar gözaltına alınmış, gerekli Adli tahkikat devam etmektedir.Halkımızı destelerini bekliyoruz” Şeklinde bilgiler yer verildi

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir