İZMİR POLİSİ 2022’DEN BUGÜNE KADAR BİR TONA YAKIN UYUŞTURUCU VE YASAKLI MADDE YAKALADI  

İZMİR POLİSİ GEÇTİĞİMİZ YILDAN BUGÜNE KADAR BİR TONA YAKIN UYUŞTURUCU VE YASAKLI MADDE YAKALADI  

İzmir polisi, en son uyuşturucu tacirlerine karşı yaptığı kokain operasyonu ile geçtiğimiz yıldan bugüne kadar bir tona yakın uyuşturucu veya yasaklı madde yakaladı. Özellikle de yıl sonuna doğru yapılan operasyonlarda defalarca kilolarca uyuşturucu veya yasaklı madde yakaladığı ve onlarca kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

İzmir Polisi en son operesyon olan Aliağa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında da uluslararası operasyona imza atmış oldu.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğünce yapılan açıklamada; “Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü İzmir Polisi, Aliağa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında,  Uluslararası deniz taşımacılığı yapan yabancı bandıralı bir şirkete ait kargo gemisi ile ilimize uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı yönünde tespitler el ede etti.

Bu bigileri üzerine; İzmir Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Gümrük Muhafaza KİM ekiplerince  bir operasyona gerçekleştirildi. Düzenlenen  operasyonda; 25 KİLO 819 GRAM KOKAİN ele geçirilmiştir. 2 yabancı uyruklu şüpheli gözaltına alınmıştır. Yabancı uyruklu şüpheliler Kosova uyruklu B.L ve Arnavutluk uyruklu A.S konteynerın yükü, Balsa (ahşap ürünleri) arasında bu maddelere ulaşıldı. İzmir Polisi olarak uyuşturucu ve tacirlerine karşı yürüttüğümüz mücadelemiz, vatandaşlarımızın da desteğiyle kararlılıkla devam edecektir.” Şeklinde ifadelere yer verildi

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir