İZMİR POLİSİ ZEHİR TACİRLERİNE, 50 OPERASYON DAHA

İZMİR POLİSİ’NDEN ZEHİR TACİRLERİNE, 50 OPERASYON DAHA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İzmir Emniyet Müdürlüğünce Narkotik Suçlarla mücadele kapsamında Ödemiş ve ilçeler genelinde düzenlenen 50 operasyonda 69 şüpheli yakalanarak 25’i tutuklandı.

Emniyet güçleri, gençleri zehirlenerek suç batağına iten, aile yuvalarını yıkan, borç batağına iten, binlerce gencin ailesine acılı bırakan veya evlatsız bırakan zehir tacirlerine gece gündüz demeden operasyonlar düzenleniyor. Vatandaşlardan da her türlü suçlarda, desteklerinin esirgememeleri bekleniyor.

İzmir Emniyetine bağlı grup amirlikleri polis ekiplerince bu kapsamda, 13-19 Ağustos 2023 tarihleri arasında; 50 operasyon gerçekleştirilmiş, 69 şüpheli şahsa işlem yapılmış, 25 şüpheli tutuklanmış, 26 şüpheli hakkında da adli kontrol tedbirleri ile serbest bırakılmış.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Medya Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğünce yapılan açıklamada operasyonlar ile ilgili olarak, “13-19 Ağustos 2023 tarihleri arasındaki bu operasyonlarda; Bin300 gram esrar-skank, Bin572 gram metamfetamin(genetiği değiştirilmiş zehir), 5 bin419 adet sentetik ecza (kırmızı veya yeşil reçeteye tabii veya sahte de olabilir) yakalandı.

Bunlar ile birlikte çeşitli tür ve miktarda satışa hazır hale getirilmiş uyuşturucu maddeye el konulurken, satışta kullanılan  8 adet hassas terazi ve şahıslara ait suç aleti olarak görülen 6 adet tabanca, 28 adet tabanca/tüfek fişeği de ayaklandı. Ayrıca suçtan elden edilen 22 bin655 Türk Lirası ele geçirilmiştir.

İzmir Polisi olarak uyuşturucu tacirlerine karşı yürüttüğümüz mücadelemiz, vatandaşlarımızın da desteğiyle kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” Şeklinde açıklamalarda bulunuldu.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir