KÖKÜNÜ KURUTMA OPERASYONU DEVAM EDİYOR

İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Kökünü Kurutma Operasyonlarına devam ediyor.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı, İzmir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İzmir İl Jandarma Komutanlığı görevlilerince Kökünü Kurutma Operasyonu düzenlendi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Basın ve Medya ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, operasyonla ilgi açıklama yapıldı. Açıklamaya göre, ” “Güvenlik güçlerine bağlı 438 ekip, 10 Özel Harekat ekibi, 2 Jandarma Komando ekibi olmak üzere 2bin 280 personel, 1 helikopter, 35 Narkotik Dedektör Köpeğinin katılımı ile gerçekleştirilen Kökünü Kurutma Operasyonunda, İlimiz merkez ilçelerinde uyuşturucu madde ticareti yapan torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik çalışmalar aralıksız devam ediyoruz. Altı aydır devam eden teknik takipli saha ve analiz çalışmaları neticesinde 310 şüpheli şahıs yakalanmıştır. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden;260 şüpheli tutuklanmıştır. İzmir Polisi olarak uyuşturucu tacirlere karşı yürüttüğümüz mücadelemiz, vatandaşlarımızın da desteğiyle kararlılıkla devam edecektir.” Şeklinde açıklamalarda bulunuldu.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir