MÜSİAD 33’ÜNCÜ YILINI KUTLADI

MÜSİAD 33. Yılını kutladı.

MÜSİAD İzmir Başkanı Gökhan Temur : GÜÇLÜ TÜRKIYE IDEALIYLE ÜRETMEYE VE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞIZ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, İzmir İş Dünyası ve STK Buluşması programında MÜSİAD’ın 33. Kuruluş Yıldönümünü kutladı.

Yıldönümü vesilesi ile konuşma yapan MÜSİAD İzmir Başkanı Gökhan Temur, “MÜSİAD olarak 1990 yılında 12 idealist insanın vizyoner, samimi ve halis niyetleriyle İstanbul’da başlayan yolculuğu, bugün “Yüksek Ahlak, Yüksek Teknoloji” anlayışı ile daha adil ve müreffeh bir dünyanın var olabileceğine inanan; dünyanın dört bir tarafına yayılmış küresel bir iş birliği ve sermaye platformu olmanın vermiş olduğu gurur ve mutlulukla devam ediyor.

33’üncü yılını dolduran ulu çınarımız

MÜSİAD, muhteşem mazimizden aldığı güç ve desteği, istikbale karşı duyduğumuz heyecanla bir araya getirerek, bünyesindeki her bir iş insanına nitelikli ve vefalı bir yol arkadaşı olurken, başta Türkiye olmak üzere ulaştığı her coğrafyada ümidi besliyor, cesur girişimcilere ilham kaynağı oluyor ve ticari bir sinerjinin lokomotifi haline geliyor.

MÜSİAD 33’ÜNCÜ YILINDA SİYASİLERDEN YOĞUN İLGİ

MÜSİAD yeni yaşının kutlamasına Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Partili milletvekili adaylarının yoğun ilgi gösterdiği bir toplantıyla Balçova Termal Otel’de kutlandı.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir