İYİ PARTİ İZMİR’DE İÇİNDE BULUNDUĞU 18 BÜYÜKŞEHİRDE “ÖN SEÇİM” KARARI ALDI

14 Mayıs’ta yapılacak Genel Seçimler öncesi milletvekili aday adayları ortaya çıkarken İYİ Parti’den Genel Başkanı Meral Akşener’in talimatıyla örnek bir karar geldi. İYİ Parti Genel Merkezi ; İzmir, İstanbul, Ankara, Aydın, Manisa ve Afyonkarahisar’ın da aralarında bulunduğu 18 ile milletvekili adaylarının “Ön Seçim” yoluyla belirlenme kararı aldı.

GENEL SEKRETER UYGUR POYRAZ İMZASIYLA GÖNDERİLDİ

İYİ Parti Seçim İşleri Başkanlığı’nın bugün Genel Sekreter Uğur Poyraz imzasıyla İl Başkanlıklarına gönderdiği genelgede, “Seçim İşleri Başkanlığımız tarafından hazırlanan; Ön Seçim Yoklaması konulu “GENELGE-3” ekte sunulmuştur. Genelgede belirtilen hususlarda gerekli özen ve hassasiyetin gösterilmesini rica ederim” ifadeleri kullanıldı.

AKŞENER’İN TALİMATI

Üç sayfalık Genel Başkan Akşener’in talimatlarının olduğu, 18 ile gönderilen genelgede şu bilgiler de yer aldı:  “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in talimatları doğrultusunda, 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel seçiminde gösterilecek milletvekili adaylarının belirlenmesine yönelik İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa’nın bütün seçim bölgeleri ile Adana, Afyonkarahisar, Antalya, Aydın, Çanakkale, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Kayseri, Manisa, Mersin, Tokat, Trabzon ve Yozgat seçim bölgelerinde belirlenecek merkezlerde sandık kurulacak ve üyelerimizin oy kullanacağı üye tabanlı temayül yoklaması şeklinde ön seçim yapılacaktır”

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir