TFF’NİN MHK BAŞKANLIĞINA TÜRKİYE’NİN İLK KADIN HAKEMİ LALE ORTA GETİRİLDİ

TFF’nin MHK Başkanlığına Türkiye’nin ilk kadın hakemi Prof Dr.Lale Orta’nın getirildiği açıklandı.

TFF’DEN YENİ GELİŞME BAŞKAN VE YÖNETİM KURULU İSTİFALARI KABUL EDİLDİ YENİ SEÇİMLE MHK BAŞKANLIĞINA TÜRKİYE’NİN İLK KADIN HAKEMİ DE OLAN PROF.DR.LALE ORTA GETİRİLDİ

TFF’da MHK için Son dakikaka gelişmesi yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Sabri Çelik ve yönetim kurul üyeleri görevlerinden istifa etmişti. İstifaları da  kabul edilmişti. Yeni Seçim için adaylardan Türkiye’nin ilk kadın hakemi olan Prof.Dr.Lale Orta’nın getirildiği açıklandı.

TFF’DEN MHK AÇIKLAMASI

TFF’den yapılan açıklamada, “Yeni MHK Başkanı ve üyelerine görevlerinde başarılar diliyoruz.” denildi.

Duyurunun tamamı ise şöyle:

“Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu bugün gerçekleştirdiği toplantıda aldığı kararla; Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı’na Prof. Dr. Lale Orta’yı getirmiştir.

Başkan: Prof. Dr. Lale Orta

Üyeler:

Tolga Özkalfa

Ahmet İbanoğlu

Cemalettin Ali Kunak

Prof. Dr. Ali Kızılet

Süleyman Abay

Sadettin Güler

Aynur Aysun Akar

Hamza Mısır

Türkiye’nin ilk kadın futbol antrenörü, ilk kadın futbol hakemi ve FIFA kokartlı ilk kadın hakemlerden biri olan Prof. Dr. Lale Orta başkanlığında göreve başlayacak olan MHK’nın; futbola değer katarak Türk futbolunu uluslararası alanda daha yüksek seviyelere getirmek için üzerine düşen sorumlulukları yerine getireceğine inanıyor, yeni MHK Başkanı ve üyelerine görevlerinde başarılar diliyoruz.” Denildi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir