ŞEHİT POLİS ALİ GALİP EKMEKÇİ ADINA SINIF AÇILDI

ŞEHİT POLİS MEMURU ALİ GALİP EKMEKÇİ ADINA İZMİR KARABAĞLARDA SINIF AÇILDI

İzmir’de Şehit Polis Memuru Ali Galip Emekçinin adına sınıf açılışı Vali Yavuz Selim Köşger’in katılımıyla gerçekleştirildi.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ve Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Karabağlar 29 Ekim Ortaokulu’nda Şehit Polis Memuru Ali Galip EKMEKÇİ adına Robotik Kodlama Sınıfı açılış töreni düzenlendi.

Törene İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ve İl Emniyet Müdür  Mehmet Şahne, ile birlikte Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği ve Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Ender Karabulut’un yanı sıra Şehid Polis Memuru Ali Galip Ekmekçi’nin ailesi  ve davetliler hazır bulundu

Şehit Polis Memuru Ekmekçi adına yapılan sınıf açılış töreni; İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ve Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 20.12.2022 günü  Karabağlar 29 Ekim Ortaokulu’nda Şehit Polis Memuru Ali Galip EKMEKÇİ Robotik Kodlama Sınıfı  için düzenlendi.

Törende, Köpek Eğitim Merkezi Polis köpeklerinin ve Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Motorize ekiplerinin gösterilerinin yanısıra misafirlere ve çocuklara lokma ikramında bulunuldu.

Ayrıca sınıfın kurdelası; İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ve Şehit Polis Ekmekçi ailesiyle birlikte kesildi.  Açılıştan sonra öğrencilere, spor malzemeleri hediye edilerek öğrencilerin yüzlerini güldürdü

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir