İZMİR POLİSİ UYUŞTURUCU TACİRLERİNİ MANYAĞINA ÇEVİRDİ, KAÇACAK DELİK ARIYORLAR

İZMİR POLİSİ UYUŞTURUCU TACİRLERİNİ OPERASYON MANYAĞINA ÇEVİRDİ, KAÇACAK DELİK ARIYORLAR

İzmir polisinden uyuşturucu sevkiyatı yapan zehir tacirlerine Ard arda büyük operasyonlar yapıyor! Uyuşturucu madde ticareti yapanlar kaçacak delik arıyor.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri  Emniyet Genel Müdürlüğü ortak çalışmaları  olumlu sonuçları alınıyor.

Yaklaşık bir yıl sürdürülen teknik ve fiziki çalışmalarda; yeşil ve kırmızı reçeteye tabii sentetik ecza ilaçlarının, cinsini ve kutularını değiştirerek yasadışı yollarla torbacı diye tabir edilen şahıslar eliyle piyasaya sürerek gençlerimizi zehirlemek isteyen şahıslara yönelik operasyonlar devam ediyor.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Medya, Halkla ilişkiler ve Protokol şube Müdürlüğünce yapılan açıklamada, “Yapılan çalışmalarda; 19.10.2021 tarihinde başlatılan, İzmir ilimizde ve 5 farklı ilde olmak üzere operasyonlar düzenleniyor. Operasyonlar kapsamında 3 ecza deposu, 1 imalathane, 30 ikamet ve 4 araçta yapılan aramalarda; 760.296 adet sentetik ecza, Hap basma makinesi, Elektrikli kapsül boşaltma cihazı, Hava kompresörü, 13,22 gram Kokain, 1,67 gram Metamfetamin, 15,94 gram Esrar, 1400 dolar, 1000 TL ele geçirilmiştir.

Ayrıca operasyonlar kapsamında, 44 şüpheli yakalanmış, 22 şüpheli tutuklanmıştır. Yapılan tespitler ve çalışmaların devamında 02.12.2022 günü İzmir, İstanbul, Ankara, Trabzon, Afyonkarahisar ve Malatya illerinde olmak üzere toplam 23 adreste yapılan eş zamanlı operasyonda ise; 848 adet sentetik ecza, 5 Kök Hint Keneviri, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet fişek, 1 adet pompalı tüfek ele geçirilmiştir. Toplam 761 bin 144 adet sentetik ecza ele geçirilmiştir. Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adli makamlara sevk edilen 24 şüpheliden; 8 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest kalmış, 5 şüpheli tutuklanmıştır. İzmir Polisi olarak uyuşturucu ve tacirlerine karşı yürüttüğümüz mücadelemiz, vatandaşlarımızın da desteğiyle kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” Şeklinde açıklamalarda bulunuldu.

TACİRLERİ OPERASYON MANYAĞINA ÇEVİRİLDİ

İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden Operasyonlar devam ediyor.

İzmir Polisi Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları operasyonla;  2 kilo 60 Gram KOKAİN maddesi yakaladı. İzmir’e yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği bilgisi edinilmesi üzerine Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İzmir Otogarında operasyonlara devam edildi. Operasyonlar neticesinde yapılan aramalarda: 2 Kilo 60 gram Kokain maddesi ele geçirildi.

Yapılan açıklamalardan edinilen bilgiye göre, “Şüphelilerin Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adli mercilere sevk edildi. Şüpheli (Ş.Ö.) çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştır. İzmir Polisi olarak uyuşturucu ve tacirlerine karşı yürüttüğümüz mücadelemiz, vatandaşlarımızın da desteğiyle kararlılıkla devam edecektir.” Şeklinde açıklamalarda bulunuldu.

İZMİR’DE NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELEDE DEDEKTÖR KÖPEĞİ LAYKA‘DA AMAN VERMİYOR

İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Operasyonlara devam ediyor

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir başka operasyonda, uyuşturucu sevkiyatı yapan zehir tacirlerine, yaptıkları operasyonla çok tehlikeli ve gençleri zehirleyen 1 kilo Metamfetamin maddesi yakaladı.

İzmir Polisi Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve Narkotik Dedektör Köpeği Layka’ nın da katıldığı operasyonda Kemalpaşa ilçesinde durdurulan araçta yapılan aramalarda; 1 Kilo Metamfetamin maddesi ele geçirildi Şüpheli şahısın Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adli mercilere sevk edildi. Şüpheli (İ.U) çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştır. İzmir Polisinin gençleri zehirleyen uyuşturucu ve tacirlerine karşı yürüttüğü mücadelenin sürekli sürdürüldüğü, vatandaşların da desteğiyle kararlılıkla devam edeceği vurgulandı

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir