YELDA BAŞARAN, SERDAR ORTAÇ’IN BULMACASINI ÇÖZDÜ VE MUTLULUK SEPETİ ARMAĞAN ETTİ

YELDA BAŞARAN, SERDAR ORTAÇ’IN BULMACASINI ÇÖZDÜ VE MUTLULUK SEPETİ ARMAĞAN ETTİ

Uzman psikolog ve yazar Yelda Başaran, sanat camiasının gönüllü psikoterapisti olarak uzun yıllardır birçok sanatçı dostuna sağlıklı ve kaliteli yaşam yolculuklarında destek olmaktadır. Son olarak, 20 yıllık dostu olan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’a da psikolojik danışmanlık yaparak onun iç huzurunu yeniden bulmasına yardımcı oldu. Başaran, müziğin duyguların kısa yolu olduğunu belirtirken, Serdar Ortaç’ın kalbimize adeta antidepresan etkisi yapan duyguların psikoterapisti olduğunu vurguladı.

Başaran, Serdar Ortaç’ın uzun zamandır sadece üretmeye odaklanarak iç huzurunu ihmal ettiğini fark ettiğini ve onunla birlikte bu huzura yeniden kavuşmayı amaçladıklarını ifade etti. Yaptıkları terapiler sonucunda, Serdar’ın yalnızlığın bunalım yaşattığına değil, huzur verdiği için yalnızlığı seçtiğine ulaştıklarını belirtti.

YELDA BAŞARAN, SERDAR ORTAÇ’IN BULMACASINI ÇÖZDÜ VE MUTLULUK SEPETİ ARMAĞAN ETTİ

Serdar Ortaç’ı mutlu edecek gıdalardan oluşan bir mutluluk sepeti hazırlayarak ona armağan etmek istediğini dile getiren Başaran, sağlıklı yaşamın bir sanat olduğunu ve Serdar’ın aslında oldukça sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürdüğünü vurguladı.

Yelda Başaran ve Serdar Ortaç, önümüzdeki günlerde terapiler sırasında hazırladıkları bir televizyon projesiyle birlikte ekranlarda olacaklarının müjdesini verdi. Başaran, bu programın Serdar Ortaç’a en etkili antidepresandan daha fazla iyi geleceğini vurguladı. Serdar Ortaç’ın annesi Nesrin Ortaç da, uzman psikolog Yelda Başaran’ın Serdar’ın yanında olmasının kendilerine güç verdiğini ifade ederek teşekkürlerini iletti.

Bu olumlu gelişmelerle, Serdar Ortaç ve Yelda Başaran’ın yakında ekranlarda olacağı heyecanla bekleniyor.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir