ŞARKICI GÜLŞEN TUTUKLANDI

Son günlerde sahne performansı ve açıklamalarıyla gündeme gelen şarkıcı Gülşen hakkında soruşturma başlatılmıştı. İmam Hatiplileri hakkında bir takım sözler sarf etmiş ve hakında dava açılmıştı.

Gözaltına alınıp savcılığa ifade veren Gülşen’in emniyet ifade vermişt. Ünlü şarkıcı ifadesinin ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.İlk önce serbest bırakılmış ancak hakında itirazlar neticesindeki Mahkemenin ardından Gülşen tutuklandı.

KESTANEPAZARI DERNEĞİ DE AÇIKLAMA YAPTI

Şarkıcı Gülşen Hakkında Suç Duyurusu ve Basın Açıklaması yapan Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Basın Yayın Müdürü Emrah Yılmaz imzasıyla yapıldı. Açıklamada: ” Şarkıcı Gülşen’in İmam Hatiplileri zan altında bırakan, “Halkı kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama” suçlarını barındıran cümleleri ile ilgili olduğu belirtildi.

Lût Kavmi Artığı Şarkıcı Gülşen Hakkında Suç Duyurusu ve Basın Açıklamasında :”İçinde bulunduğu toplumun tüm millî değerlerini, düzenini ve ahlakını bozarak, örnek aldığı helak olmuş Lût Kavminin ahlaksızlığını topluma aşılamayı kendisine görev edinmiş, sesi ve şarkıları dışında sadece bedeni ile haber olan şarkıcı Gülşen’e imam hatipliler ile ilgili telaffuz ettiği cümleleri aynen iade ediyoruz.Kestanepazarı kurumları olarak bizler dün olduğu gibi bugün ve yarın da yine İmam Hatip Nesline sahip çıkacağımızı, sahnesinde LGBT bayrağı açarak “İstemeyen konseri terk etsin” diyen Lût Kavmi artığı şarkıcı Gülşen ile ilgili, İmam Hatiplilere sarfettiği sözlerden dolayı hukuki başvurumuzu yapacağımızı belirtmek isteriz. Bir bütün olarak İmam Hatip camiasının bu şarkıcıya karşı birlik içinde hukuki yollarla hakkını arayacağından da hiçbir şüphemiz yoktur.

Fakat yapılanların ve yapılacakların yeterli kalmayacağını, bu şahsın ve kendisi gibilerin bu milletten kazandıkları şöhret ve ekonomik özgürlük içinde bu milletin değerlerine hakaret etmelerine artık bir dur denilmesi gerektiği kanaatindeyiz.” Denildi

.İZMİR BAROSU GÜLŞEN’E DESTEK VERİYOR

Açıkkamada: “Aylar önce verdiği bir konserde söylediği ve ardından özür dilediği sözler için. Biliyoruz, bahane üretiyorsunuz. Güya ahlakçılığınızın; kadınları, Lgbti+ leri hapsetmeye çalıştığı karanlığa, son dönemde çıktığı her konserde cevap veren Gülşene karşı düşman hukuku uyguluyorsunuz. Biliyoruz.” Şeklinde ifadelere yer verildi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir