KAFFED AÇIKLAMASI: FRANSIZ FONU 75 BİN EURO, KAFFED İLE DEPREMZEDELERE ULAŞTI

Fransız Fonu İle Sağlanan Deprem Yardımları Sahiplerine Ulaştırıldı

Kafkas Dernekleri Federasyonu (KAFFED) ve Kafkas Vakfı’nın ortak olarak hazırladığı proje çerçevesinde Foundation de France’dan alınan 75.000 euroluk yardım depremzedelere ulaştırıldı. Proje kapsamında sağlanan mali destekle temin edilen 22 adet konteyner ve 215 adet elektrikli şofben deprem bölgesinde ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

KAFFED Kafkas Dernekleri Federasyonu ve Fondation de France Kafkas Vakfı tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada,

“Bunun yanı sıra kurumlarımız ve camiamızdan gelen bağışlarla sağlanan konteynırlarla birlikte gıda, giyim ve diğer yardım malzemeleri felaket bölgesinde dağıtıldı. Depremzedelerin ihtiyaçlarına binaen kurumlarımızın yürüttüğü yardım seferberliği devam ediyor.

Depremin hemen akabinde oluşturulan kriz masası ile KAFFED, bölgede yaşayan toplum önderleri ve köy muhtarlarından oluşturulan heyetin kararları doğrultusunda yardımları yönlendirildi. Şu ana kadar dağıtılan konteynır sayısı 200’ü, gıda ve giysi dahil insani yardım malzemeleriyle dolu TIR ve kamyon sayısı ise 100’ü aştı.

KAFFED olarak yardım seferberliğinde elinden gelen gayreti gösteren kurumlarımıza, dernek yöneticileri ve üyelerine, yaşlı genç demeden emek, zaman ve çaba harcayan tüm üyelerimize, katkılarını esirgemeyen bağışçılarımıza bu zorlu süreçte halkımızı yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz.” Şeklinde ifadeler yer aldı.

KONUYLA İLGİLİ KAFFED AÇIKLAMA YAYINLADI

Kafkas Dernekleri Federasyonu (KAFFED). Instagram sayfasında açıklama yayınladı. Yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için:

” açıklamada şekilde ifadelere yer verildi.

(KAFFED ‘in İNSTEGRAM sayfasındaki açıklama olarak yayınlıyoruz…)

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir