İZQ BİLİŞİM VADİSİ VE SPOR BAKANLIĞI ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

İZTO ve EBSO işbirliği ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında İzQ & Bilişim Vadisi İş Birliği Protokolü İmza töreni düzenlendi.

 T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet M. KASAPOĞLU’nun katıldığı İzQ Bilişim Vadisi İş Birliği protokolü İmza Töreni, İzQ İnovasyon Merkezi Büyük Etkinlik Salonu’nda gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu yaptığı konuşmada gençliğimizin önü açmak onlara bilim ve teknoloji tabanlı girişimcilik ve araştırmalar yapmalarını sağlamak için bu merkez çok önemlidir Hükümetin olarak her türlü desteğiyle yanınızdayız ‘ Şeklinde konuştu.

İzmir Ticaret Odası Odası (İZTO ) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener ise Bilişim Vadisi ve İzQ Girişimcilik İnovasyon Merkezi arasında imzalanacak iş birliği protokolüyle ilgili olarak, “girişimcilere yeni iş sahaları yaratmak, toplumun girişimcilik alt yapısını güçlendirmek, geleceği olan iş sahalarının ayakta kalmasını sağlamak, bölgesel sanayinin gelişmesine veya hızlandırılmasına aracı olmak, bölgesel ekonomiyi çeşitlendirmek, firmaların araştırma ve geliştirme, yazılım ve teknoloji tabanlı girişimcilik faaliyetlerini desteklemek üzerine anlaşıldı.” Diye konuştu.

Daha sonra Bakan Kasapoğlu, İZTO Başkanı Özgener, EBSO Başkanı Yorgancılar ve Bilişim Vadisi ve İzQ Girişimcilik İnovasyon Merkezi Müdürü arasında  imzalar atıldı.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir