YORGANCILAR : ÇMTAL’YE 1MİLYON 500 BİN EURO HİBE SAĞLANDI

Ege Bölgesi Sanayicileri Odası (EBSO) Çınarlı Anadolu Meslek Lisesi’nde, 485 bin Euro bütçeli AB projesi “Sektörel Mükemmeliyet Merkezi” Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi içinde faaliyete geçti.EBSO’nun önderliğinde, İZTO, İTB’un da destek verdiği, Çınarlı Meslek ve Teknik Anadolu Lisesine 1 milyon 500 bin Euroluk AB hibesi sağlandı.

Meslek liselerinin hem katma değerli üretimin; hem de nitelikli eğitimin merkezi haline gelmesi, sanayiye kalifiye eleman yetiştirilmesi ve Türkiye’nin dört bir yanından eğiticilerin eğitimlerinin güncel müfredata göre gerçekleştirilmesi yolunda önemli bir adım olan “Sektörel Mükemmeliyet Merkezi’nin açılışına EBSO Meclis Başkanımı H. İbrahim Gökçüoğlu, EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, İl Milli Eğitim Müdür Yrd. Medet Ekşi, EBSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, öğretmenler, öğrenciler katıldı.

Açılış töreni, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmaları, kurdela kesim töreni ve Eğitici yetiştiren merkezin gezilmesiyle son buldu

EBSO Başkanı Yorgancılar, açılışta yaptığı konuşmada ‘Bugüne kadar Çınarlı Meslek ve Teknik Anadolu Meslek Lisesi’ne 1 Millyon 500 bin Euroluk AB hibe desteği sağladık.” Dedi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir