BAYRAKLI TÜNELLERİNDE Kİ YANGINDAN 31 KİŞİ

İZMİR BAYRAKLI TÜNELLERİNDEKİ ARAÇ YANGININDAN 31 KİŞİ ETKİLENDİ

İzmir’in çevreyolu üzeribde bulunan Bayraklı tünellerinde, 29 Mayıs Pazartesi günü 10:30 sıralarında araç yangını çıktı. Bornova’dan Karşıyaka istikametine seyir halinde bulunan kompresör yüklü bir TIR arızalanarak tünel içinde yanmıştır. Olaya anında Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi ekiplerince müdahale edildi.

Araç yangını sonucunda dumandan vatandaşlar ve yangına müdahale eden ekipler de etkilendi. Yangından etkilenen vatandaşlar ile yangına müdahale eden 112, itfaiye, emniyet ve jandarma personelinden oluşan toplam 31 kişi; en yakın hastanelere sevk edlidi.

İzmir Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce yapılan açıklamada, Yangından etkilenen 31 kişi, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi, Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi ve Çiğli Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmış olup, yaralıların hayatî tehlikesi bulunmadığı açıklandı.

Ayrıca, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’in de olay yerine giderek incelemelerde bulunduğu yangınla ilgili tahkikat sürdürülmekte olduğuda kaydedildi.

İZMİR VALİSİ YAVUZ SELİM KÖŞGER DE OLAY YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir