SİLAH İMALATÇILARINA GÖZ AÇTIRILMIYOR : 4 TUTUKLAMA

İZMİR POLİSİ, yasadışı silah ticareti ve imalatçılarına da geçit vermiyor…

İzmir Emniyet Müdürlüğü Organize ve Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekiplerince yasadışı silah imalatçılarına da ulaşıp kökünü kurutuyor.

İzmir Polisi, kaçak silah imalatı ve ticaretini önlemeye yönelik yapılan saha ve analiz çalışmaları neticesinde operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda, takip edilen S.G., O.E., O.K. ve M.A. isimli 4 şüpeli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Basın, Medya ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce yapılan açıklamada, “Şüphelilerin ikametlerinde ve araçlarında aramalar yapıldı. Ayrıca, şüphelilerin; kurusıkı tabancaları çevirdikleri ve silah imalatı için kullandıkları atölyeleri de tespit edildi. Adreslerde ele geçirilen tüm malzemelere el konuldu. Yapılan aramalarda; 120 Adet Çevirmeye Hazır Kurusıkı Tabanca, 188 Adet Şarjör, 3 Adet Tabanca, 359 Adet Fişek, 99 Adet Silah Parçası, 1 Adet Hidrolik Pres Makinası, 1 Adet Dramel Makinası, 6 Adet Matkap, Çok sayıda Silah İmalatında Kullanılan Malzeme ele geçirilmiştir.” Denildi.

SON DAKİKA 4 TUTUKLAMA

İzmir Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yasadışı silah imalatı ve ticareti suçundan gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan; S.G., O.E.,, O.K. ve M.A. isimli s imtiyaz 4 şüpheli şahsın tutuklandığı , adşi netcilere teslim edildiği açıklandı.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir