MHP ADAYI ÖZARSLAN : ASTSUBAYLARIN HAKKINI HER ZAMAN SAVUNDUM

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1.Bölge Milletvekili Adayı Dr. Bahadır Bumin Özarslan, seçim çevresinde sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek seçim çalışmalarına devam ediyor. Dr. Özarslan “Astsubayların özlük haklarını her zaman savundum.” Dedi.

MHP İstanbul Başkan Yardımcısı Engin Akyüz ve Ediz Atioğlu ve İzmir teşkilatından temsilcileriyle birlikte İzmir Çerkes Ve Kültür Derneği (İÇKD) Başkanı Ramazan Ersöz ve yönetim kurulu ile Alsancak Hamurcu Restoran’da biraraya gelen MHP 1.Bölge Milletvekili Adayı Dr. Özarslan, seçim bölgesinde STK’ları dolaştığına değinerek “Hemşehrilerimizle de biraraya gelmek beni çok memnun etti. Okul ve üniversite hayatımdan sonra bir süredir Ankara’daydım. Sizlerle daha da yakından tanışmak istedm” Dedi.

Özarslan, “Seçim bölgemde ki STK’ları ziyaret ediyorum. Zaman zaman çok ilginç dialoglar da yaşıyoruz. Bir dernekte konuşmaya başladım. Orada bulunanlardan birisi ‘burada siyaset yapmayın’ dedi. Ben de ‘ben siyasetçim siyaset için buradayım ‘ dedim. Bir başka bir yerde ‘Astsubaylar özlük haklarını mecliste dile getirmiyorsunuz ‘ iddialı bir şekilde konuşunca bende ‘neden sizin haklarınızı Red eden bir partinin birinci sırasındaki adayını destekliyorsunuz’ ‘deyip gerçeği anlatınca o kişi inanamadı ‘olamaz bu’ dedi şelinde şaşırdı. Ben bir hukukçu olarak her zaman Astsubaylar ve vatandaşlarımızın haklarını savundum ve savunmaya da devam edeceğim. ” Şeklinde konuştu.

Daha sonra İÇKD Başkanı Ramazan Ersöz, Dr. Özarslan’a Çerkes Kalpağı giydirdi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir