PROF. DR. HOTAR, GENÇLİK HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

PROF DR HOTAR GENÇLİK HAYALLERİNİ BİR BİR GERÇEKLEŞTİRİYOR

Okuduğu üniversitesinin Rektörü olan Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, okul yıllarındaki  gençliğinde hayal ettiği projeleri bir bir yerine getirmenin sevincini yaşıyor.

Rektör Prof Dr. Nükhet Hotar’in katılımıyla DEÜ Bayrakbilim ve Türk Bayrakları Müzesi’nde üniversitenin hatıralık eşya satış mağazası açılışı gerçekleştirildi.

DEÜ Bayrakbilim ve Türk Bayrakları Müzesi’nin bahçesinde açılan mağazanın yanı sıra bulunan kamelyalar ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmek için bir panonun hazırlanmasının da düşünüldüğü öğrenildi.

Üniversiteliler için Hatırlık eşya mağazası açılışı gerçekleştirildi. ‘ Hayırlı olsun, Güzel bir  yer oldu.‘ dilekleriyle Üniversite personeli ve öğrencileriyle birlikte açılışta Mağazanın ilk müşterisi olan Rektör Prof. Dr. Hotar,  alış-veriş yaptıktan sonra Mağazanın tabanında gördüğü mozaikli figürü görünce duygulandı.

Hotar, “öğrencilik yıllarım aklıma geldi. Aynı duruyor. Böyle bir yer olmasını istemiştim. Mağazanın tavandaki abajurları, resimleri de çok güzel olmuş, yakışıyor.” Şeklinde duygularını ifade etti.

Daha sonra DEÜ Bayrakbilim ve Türk Bayrakları Müzesi’nin bahçesinde ki kamelyada öğrencilerle de oturup sohbet eden  Hotar, sonra da öğrencilere bilgisayar oyunu oynayıp oynamadıklarını da sordu. Bahçede birlikte dolaşıp olmuş yenidünya meyvesinin de tadına baktılar.

 Rektör Prof Dr. Hotar, müze ile ilgili tanıtıcı bir oyun geliştirildiği kendisine anlatılınca, patent başvuru talimatının da onayını verdi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir