TARİHİ SEÇİMLER İÇİN İZMİR BELEDİYE BAŞKANLARI MEYDANLARDA

TARİHİ SEÇİMLER İÇİN İZMİR’DE BÜYÜKŞEHİR BAŞTA OLMAK ÜZERE BELEDİYE BAŞKANLARI MEYDANLARDA VATANDAŞLARLA BULUŞUYOR

İzmir’de başta Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer olmak üzere Cumhuriyet Halk Partili (CHP)’li Belediye başkanları Türkiye tarihinden 100 yıllık seçimler için meydanlara indi sokak sokak dolaşıyorlar. Bu seçimlerin Belediye başkanları için gelecek yıl yapılacak Belediye seçimlerinin de olması önemini daha da artırıyor.

İlk sahaya inen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Tire’de seçim bürosu açarak başlatmış oldu. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur da sokaklarda vatandaşlarla buluşurken, Bayraklı, Bornova Belediye başkanları Mustafa Sandal ve Mustafa İduğ da sokaklarda karış karış dolaşıyor.

Seferihisar, Çeşme Belediyeleri ise Enginar Festivali, Karşıyaka Çiçek Festivali, Menderes Tohum Takas etkinlikleriyle milletvekili ve adayları ile birlikte sokaklarda vatandaşlarla buluşuyor.

Selçuk, Karabağlar, Çiğli, Karaburun, Kemalpaşa gibi Belediye başkanları ise sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte vatandaşların yanında olmayı tercihleri arasında yer alıyor.

AK Partili Belediye başkanları da Bergama, Menemen, Urla’da enginar festivali gibi etkinliklerle AK Partili milletvekili ve adaylarıyla sokaklarda vatandaşlarla buluşup dert dinliyor.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir