KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI ERSOY, AK PARTİ SEFERİHİSAR 2023’E DOĞRU BULUŞMASINDA

AK Parti Seferihisar 2023’e doğru programı, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy katılımıyla gerçekleştirildi.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’nın koordinasyonu ile AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın ve AK Parti Seferihisar İlçe Teşkilatı, AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda düzenlenen “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” İzmir programında; Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyeleri ve AK Partili Milletvekilleri ile bir araya geldi. AK Parti’nin 2023 hedeflerine dair önemli mesajların verildiği toplantı sonrasında Başkan Aydın, beraberindeki AK Parti MKYK Üyesi Emre Ete ile Seferihisar’da yoğun bir program gerçekleştirip, esnaf ve vatandaşlara ziyaretlerde bulundu.

AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nda AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” İzmir programına katılan AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın ve Seferihisar Teşkilatı, AK Parti yönetiminden önemli isimlerle bir araya geldi. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyeleri ve AK Partili Milletvekillerinin de katıldığı programda AK Parti’nin 2023 hedeflerine ilişkin önemli mesajlar verilirken birlik ve hizmet vurgusu yapıldı. 2023 yılının hem Türkiye hem de dünya için çok önemli olduğunu dile getiren Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Dünyamızın dirayetli ve becerikli liderlere en çok ihtiyaç duyduğu bir dönemde. Eğer doğru lidere, becerikli lidere, dirayetli lidere, dünyada sözü dinlenen lidere sahip değilseniz ülke olarak çok zorluk çekeceğiniz bir dönemden geçersiniz. Ama Türkiye olarak biz şanslıyız. Dünyada sözü geçen dirayetli bir liderimiz var ama sizin gibi de yol arkadaşları var” diyerek birlikteliğin önemine değindi.

 “Şimdi sefer, 2023’te zafer”

İl Başkanlığının ardından programına AK Parti MKYK Üyesi Emre Ete ile Seferihisar’da devam eden Başkan Aydın, partililerle ve vatandaşla bir araya geldi. Emre Ete’nin de katılımıyla AK Parti Seferihisar İlçe Teşkilatı üç kademe yöneticileriyle istişare ve değerlendirme toplantısı yapan Başkan Aydın, Seferihisar’da devam eden çalışmalar hakkında yönetim kurulunu bilgilendirip durum değerlendirmesi yaptı. Yerelde sürdürülen çalışmaların önemini vurgulayan Başkan Aydın, “Burada dokunduğumuz her kalp, çaldığımız her kapı, çaktığımız her çivi emin olun ki milletimizin teveccühüyle ve Allah’ın izniyle 2023’te karşılığını bulacak. Bu bir gönül fethetme seferi, bu yüzden şimdi sefer, 2023’te zafer” ifadelerini kullandı.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir