İZMİRLİ PARLA AVRUPA ŞAMPİYONU

İzmirli sörfçü Parla Kabasakal, İtalya’daki 2023 Techno 293 Avrupa Şampiyonası’nda, U13 Kızlar Kategorisi’nde Avrupa Şampiyonu oldu. Emr Windsurf ve Yelken Spor Kulübü sporcusu Parla Kabasakal, İtalya’daki 2023 Techno 293 Avrupa Şampiyonası’nda, U13 Kızlar Kategorisi’nde Avrupa Şampiyonu oldu.

EMR Windsurf ve Yelken Kulübü, Garda İtalya’da düzenlenen Techno 293 Avrupa Şampiyonası’nda rüzgar gibi esti. Dünyanın birçok ülkesinden toplamda 225 sporcunun katıldığı şampiyonada, Türkiye’yi 24 milli takım sporcusu temsil etti. Şampiyonaya iki sporcusu ile katılan Emr Windsurf ve Yelken Spor Kulübü ise yine tarih yazdı.  Emr Windsurf ve Yelken Spor Kulübü sporcusu Parla Kabasakal, U13 Kızlar Kategorisi’nde “Avrupa Şampiyonu” olarak İzmir’i gururlandırdı. Öte yandan 9 ülkeden 38 sporcunun yarıştığı Techno 293 U15 Kızlar Kategorisinde de Ela Baskak 12’inci sırada yer aldı.

EMR Windsurf ve Yelken Kulübü Başkanı Kadri Özkan sporcularının “başarı” odaklı çalıştıklarını belirterek “Türkiye’ye çok daha büyük şampiyonluklar getireceğimizden hiç şüphem yok. Parla’yı, Ela’yı ve yarışlara katılarak bizi gururlandıran tüm sporcularımızı tebrik ederim” dedi. Kulüp Antrenörü Emirşah Polat da “Sporcularımız Türkiye’de ve dünyada elde ettikleri bu büyük başarılarla bizlere büyük gurur yaşatıyor. Sporcularımız ve aileleriyle yürüttüğümüz güzel işbirliği sayesinde yeni başarılara koşmaya devam edeceğiz. Emek veren herkesi kutluyorum” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir