TRAFİK YOL İŞARETÇİLERİNE UYMAYANLAR DA KAZA YAPIYOR MU?

YOL İŞARETÇİSİNE UYMAMANIN SONUCU TRAFİK KAZASI 3 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ Mİ?

Trafik kazaların her gün onlarca lira mal ve birçok kişinin de can kaybına neden oluyor. Bu trafik kazası ise yoldaki trafik işaretçisinine uymayan bir bayan şöförün neden olduğu, ani hareketi sonucunda arkasındaki iki aracın kendi aracına çarpmasına sonucu meydana geldi.

 Torbalı- İzmir istikametinde  yol yapım ve refüj çalışmaları aylardır devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde sis kaktıktan sonrası yol yapım çalışmaları devam ederken, işaretçinin bayrağını dikkate almayan bayan şöförün refüje çarpmasına neden olurken, süratli oldukları  ve fren mesafesini koryumadıkları iddia edilen arkadan gelen bir minibüs ve onun arkasındaki başka bir aracında arkadan çarpması sonucu üç araçta ciddi maddi hasar meydana geldi. Sürücüler hafif yarşanırken, bayan araç şöförü sinir krizi geçirerek ağlamaya başladığı da kaydedildi. Trafik bir süre aksarken bir saat sonra trafiğin normale döndüğü, İzmir istikametinde yol çalışmalarında devam etmekte olduğu öğrenildi.

Öte yandan aynı yolda ve şehir merkezinde de trafik işaretçilerine ve işaretlerine uymama sonucu kazaların meydana gelmekte olduğu da kaydedildi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir