İZMİR KENT KONSEYİNDE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE VE YARDIMLAŞMA GÜNDEM OLDU

İZMİR KENT KONSEYİNDE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE VE YARDIMLAŞMA GÜNDEM OLDU

İzmir Kent Konseyi’nde İzmir Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği (İZMİRTUMED) komisyonu üyesi Bedri Yalçın, Uyuşturucuyla Mücadele ve Eğitim Sunumu gerçekleştirdi.

 

İzmir Kent Konseyi’nde gerçekleşen toplantıda, Bedri Yalçın, uyuşturucunun zararları ve toplum üzerindeki etkileri konusunda detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

Yalçın’ın sunumunda, uyuşturucunun bireyler üzerindeki fiziksel, zihinsel ve sosyal sağlığa olan olumsuz etkilerini açıkça ortaya koydu.

Gençler arasında yaygınlaşan kullanımın toplumda yarattığı tehlikelere vurgu yaparak, bilinçlendirme çalışmalarının önemini vurguladı.

İzmir’in uyuşturucuyla mücadele stratejileri ve eğitim çalışmaları da toplantıda ele alındı.

Başkan Yalçın, İZMİRTUMED’in bu alandaki faaliyetlerine dikkat çekerken, İzmir’in uyuşturucuyla mücadelede öncü rolünü de vurguladı.

Toplantıya, Ege Üniversitesi’nin akademisyenlerinden Prof. Dr. Adnan Yüksel Gürüz, Prof. Dr. Bahriye Gül Gün ve Dr. Burcu Bostancıoğlu, sunuma katkıda bulunarak, uyuşturucuyla mücadelede akademik destek verdiler.

İZMİR KENT KONSEYİNDE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE GÜNDEM OLDU

Yalçın, katılımcılara duyarlılıkları ve işbirlikleri için teşekkür ederek, İzmir’in uyuşturucuyla mücadele ve eğitim konularındaki çabalarının önemini bir kez daha vurguladı.

Yalçın, bu gibi toplantılarla İzmir’in toplumsal refahına ve sağlığına yapılan bir katkının bir parçası olduklarının da altını çizdi.

Yalçın ayrıca, İZMİRTUMED’in ihtiyaç sahiplerine yardım, bayram desteği verdiğini de vurgulayarak, hayır severlerin desteği ile kişilere ulaştıklarını kaydetti

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir