VATANDAŞ İKİ YANLIŞ ARASINDA KALMAYA ZORLANIYOR

VATANDAŞ İKİ YANLIŞ ARASINDA KALMAYA ZORLANIYOR

SAADET PARTİSİ İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DURMAZ: VATANDAŞ İKİ YANLIŞ ARASINDA KALMAYA ZORLANIYOR

Saadet Partisi (SP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erduran ve Karşıyaka Belediye Başkanı Adayı Op. Dr. Ozan Ganiüsmen Birlik Sağlık Sen Sendikası’nın Genel merkezini ziyaret etti.

Sendika binasında bir araya gelen İzmir Birlik Sağlık Sen yönetimi Saadet Partisi (SP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erduran ve Karşıyaka Belediye Başkanı Adayı Op. Dr. Ozan Ganiüsmen’le sağlık çalışanlarının sosyal haklarını, devlet hastanelerinde yaşanılan sıkıntılar, 112 Acil Servis bölge dağılımında yaşanan yetersizlikler ve bunun gibi bir çok sıkıntıya değinerek sağlık çalışanlarının dertlerini dile getirildi.

Birlik Sağlık Sen Sendikası Genel Başkanı Ahmet Doğruyol ve sendika temsilcilerinin hazır bulunduğu İzmir‘deki Sendika Genel Merkezi’ndeki ziyarette konuşan SP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erduran, “Vatandaşlarımızı iki yanlış arasında seçim yapmaya zorluyorlar. Sanki iki parti varmış gibi algı yapılıyor. Vatandaşlarımız artık bunlara dur desin doğru insanlara yol versinler “ Dedi.

Erduran, “Problemleri bilmek önemli değil; önemli olan onların nasıl çözüleceği, çözüm yolları ve onları çözecek bilim insanlarıyla çalışmak. Adaletli olmak, insanlara huzur dolu bir yaşam tarzının sunulmasıdır. Görüyorsunuz insanlarımız huzurlu ve mutlu değiller.” Şeklinde konuştu.

VATANDAŞ İKİ YANLIŞ ARASINDA KALMAYA ZORLANIYOR

Büyükşehir adaylığına neden talip olduğunu anlatan Erduran; “Ben bu şehirde yetiştim, sıkıntı ve beklentileri biliyorum. Bizim bu şehre bir borcumuz var. Belediye başkanlığı önemli ve zor bir iş. Sadece bir koltuğa oturmuyorsunuz. Ancak Türkiye’de ne yazık ki genel sorun bu. Seçimden seçime vatandaşla temas kuruluyor. “ diyerek esnaf olduğunu seçim zamandan başka sahada olamadığını, ancak başkan olduğu taktirde seçim olmasa saha çalışmalarını muhakkak yürüteceğini sürekli halkla beraber olacağının altını da çizerek, “Belediye başkanlığı poz verme yeri değildir. Yol yapmakla, asfalt atmak ile bu iş olmaz. Bu zaten sizin göreviniz. Bunlar lütuf değildir” diye konuştu.

Birlik Sağlık Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol  da sendikacılığın tarafsız, kanunlar çerçevesinde adaletli, doğru  yapılmasını altını çizdi. Doğruyol, ”Biz gerçek sendikacılık yapıyoruz. Üyelerimizin haklarını koruyoruz. Kanunlar çerçevesinde ne olması gerekiyorsa doğrusunu yapmaya çalışıyoruz.” Dedi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Adayı  Op. Dr. Ganiüsmen’de sağlıkta bir problem varsa bunu doğru ve gerekli sendikalara danışılması, fikirlerinin alınması gerektiğini vurguladı. Ganiüsmen, “Her zaman yanınızdayım. Bir problem olursa arayabilirsiniz ” Şeklinde açıklamalarda bulundu.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir