DEÜ PREKLİNİK LABORATUVARI HİZMETE ALINDI

DEÜ PREKLİNİK LABORATUVARI HİZMETE ALINDI

 

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), farklı alanlardaki yatırımlarına bir yenisi ekledi. Geçen hafta 6 Şubat depremleri dolayısıyla deprem bölgesinde bulunan ve yeni hizmetlerini bölgeye kazandıran DEÜ, İzmir’deki Seferihisar Yerleşkesinde aynı hafta içinde üç yeni spor yatırımına imza atmıştı.

DEÜ DİŞ PROTEZ PREKLİNİK LABORATUVARI HİZMETE ALINDI

Yeni haftaya da sağlık alanında yeni yatırımıyla başlayan DEÜ, Diş Hekimliği Fakültesi bünyesine kazandırdığı Prekilinik Laboratuvarı’nı hizmete aldı.

Açılış töreninde “Üniversitemizin bilimsel ve akademik ilerleyişine katkı sağlayacak önemli bir kazanımı daha hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz” diyen DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, “Kısa sürede Türkiye’nin en önemli Diş Hekimliği Fakültelerinden birisi haline gelen Fakültemize kazandırdığımız son hizmetimiz olan Preklinik Laboratuvarımız, öğrencilerimizin eğitimlerinde önemli bir tamamlayıcı merkez olarak, uluslararası standartlarda gelişmiş teknolojiye dayalı bir eğitim anlayışı ile öğrencilerini geleceğe hazırlayacak” dedi.

DEÜ PREKLİNİK LABORATUVARI HİZMETE ALINDI

Türkiye’nin saygın devlet araştırma üniversitelerinden birisi olan Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), farklı alanlardaki yatırımlarına bir yenisi ekledi. Geçen hafta 6 Şubat depremleri dolayısıyla deprem bölgesinde bulunan ve yeni hizmetlerini bölgeye kazandıran DEÜ, İzmir’deki Seferihisar Yerleşkesinde aynı hafta içinde üç yeni spor yatırımına imza atmıştı. Yeni haftaya da sağlık alanında yeni yatırımıyla başlayan DEÜ, Balçova’daki 15 Temmuz Sağlık ve Sanat Yerleşkesinde bulunan Diş Hekimliği Fakültesi bünyesine kazandırdığı Prekilinik Laboratuvarı’nı hizmete aldı.

 

DEÜ PREKLİNİK LABORATUVARI HİZMETE ALINDIAçılış programına; DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, Balçova Kaymakamı Mahmut Halal, Balçova İlçe Sağlık Müdürü Dr. Özgür Sönmez, Narlıdere İlçe Sağlık Müdürü Dr. Abdulvahap Köse, DEÜ Üst Yönetimi, akademik ve idari kadrosu ile öğrenciler katıldılar

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir