ASAYİŞ UYGULAMASIYLA 183 ŞAHIS YAKALANDI

ASAYİŞ UYGULAMASIYLA 183 ŞAHIS YAKALANDI

İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Asayiş için operasyonlara ara vermeden devam ediyor.

Aranan Şahıslar Büro Amirliği tarafından yapılan açıklamaya göre, İzmir genelinde yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenlendi. Operasyona, merkez ve dış ilçelerde görev yapan toplam 2350 polis memuru katıldı. Sabit ve hareketli uygulamalarla eş zamanlı olarak 133 adreste gerçekleştirilen operasyonda, çeşitli suçlardan aranan 183 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edildi. Yakalanan şahıslar arasında 21’i hırsızlık suçlarından aranırken, diğerleri ise kasten öldürme, dolandırıcılık gibi çeşitli suçlardan aranıyordu.

İzmir Polisi, suç ve suçlularla mücadelede azim ve kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceğini kamuoyuna duyurdu.

Yapılan açıklamada; “Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği’nce İzmir genelinde haklarında yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik, merkez ve dış ilçelerimiz ile şubelerimizde görev yapan 2350 personelimizin katılımıyla operasyon düzenledi.

İlimiz genelinde 24 saat süreyle yapılan sabit ve hareketli uygulamalar ile eş zamanlı olarak 133 adreste yapılan operasyonlarda; 21’i Hırsızlık suçlarından olmak üzere, Kasten Öldürme, Dolandırıcılık gibi çeşitli suçlardan aranması olan toplam 183 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edilmişlerdir. İzmir Polisi olarak suç ve suçlularla mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygı ile duyulur.” Şeklinde görüşler yer verildi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir