EGELİ TURİZMCİLER, KÜLTÜR VE SANAT FABRİKASI’NDA

İZMİR KÜLTÜR SANAT FABRİKASI, EGELİ TURİZMCİLERİ AĞIRLADI

Tarihi Alsancak Tekel Fabrikası’nın yeni nesil kültür merkezi olarak restore edilmesiyle oluşturulan İzmir Kültür Sanat Fabrikası, bölge turizmine yön ve hizmet veren Egeli Turizmcileri ağırladı. Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği(ETİK) üyesi turizmcilere alanında uzman personel ile birlikte Kültür Sanat Fabrikası’nın Müdiresi Şirin Ertem’de rehberlik etti.  

Kültür Sanat Fabrikası; çeşitli kültür sanat etkinliklerine ev sahipliği yapmasının yanısıra bünyesindeki müzeler, kütüphaneler, sanat ve eğitim atölyeleri, sergi ve peyzaj alanlarıyla yerli ziyaretçilerin yanı sıra yabancı turistlerden de büyük ilgi görüyor.  Egeli turizmciler; hem broşürlerinde yer vererek hemde tesislerinde konaklayanları ziyaretçi olarak yönlendirerek buranın bilinirliği ve tanıtımına katkı veriyor.

Kültür ve Sanat Fabrikası Müdürü Şirin Ertem; bölge turizmine hizmet ederken kendilerine de destek veren ETİK üyesi turizmcileri,  ağırlamak ve ayrıntılı olarak bilgilendirmek amacıyla davet etti. Yapılan düzenlemelere, oluşturulan mekanlara, sergilenen eserlere  hayran kalan turizmciler unutulmaz bir gün geçirdiler. 

140 YILLIK ALSANCAK TEKEL FABRİKASI ARTIK KÜLTÜR SANAT FABRİKASI

Turizmcilere ziyaretleri ve katkıları için teşekkür eden Şirin Ertem  birkaç aylık bir geçmişe rağmen ilin en önemli kültür sanat merkezlerinden biri haline geldiklerini, bunun turizmin paydaşları arasında işbirliği yapmanın da bir göstergesi olduğunu söyledi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir