OKAN YALÇIN, EFELER HALK OTOBÜSLERİ KOOPERATİFİ’NDE GÜVEN TAZELEDİ

Efeler Şehir içi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’nde Okan Yalçın yeniden güven tazeledi

Efeler Şehir içi Özel Halk Otobüsleri seçimli Genel Kurulunda mevcut Başkan Okan Yalçın yeniden güven tazeledi. Efeler Şehir İçi Kooperatifi son durak tesislerinde yapılan genel kurula Tüm Özel Halk Otobüsleri Genel Balkanı Ercan Soydaş, Aydın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkcü, Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, Belediye İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman, misafir oda başkanları ve genel kurul üyeleri katıldı.

Şoför esnafı olarak fiyat zamlarını her zaman karşı olduklarına belirten Efeler Şehir İçi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Okan Yalçın “Yapılan her zam yolcu sayısında azalmaya neden oluyor. Mecbur kalındığı için bu zamlar yapıldı . İnşallah bu fiyatların üzerine çıkmak zorunda kalmayız. Üniversitelerin kapanması bizleri çok zor durumda bıraktı. Araç kamera sistemleri ile ilgili yapılan sözleşme sonrası 01.01 2024 tarihine kadar bakım sözleşmemiz devam ediyor.

Her yıl Ocak ayında yapılması gereken zorunlu Belediye aidatlarının ödenmesi ve vize işlemleri için Aydın Büyükşehir Belediyesi ile olan vize işlemlerimizi ihmal etmeyelim. Yeni hat alan arkadaşlarımız bunu dikkat etsinler. Vizelerinizi mutlaka zamanında yaptırın. Eğer yaptırmaszanız devletten aldığımız gelir desteği ödenmiyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız görüşmede 2022 yılı aidatları ödenmeden sadece 2021 yılı aidatları ödenerek vize işlemlerimizi yapabileceğiz.“ diye konuştu.

Efeler Şehir içi Özel Halk Otabüsleri yeni yönetimi şu isimlerden oluştu.

S.S. 133 NOLU AYDIN ŞEHİRİÇİ MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ GENEL KURULU

YENİ YÖNETİM VE DENETİM KURULLARI ASİL VE YEDEK ÜYELER

YÖNETİM KURULU

ASİL ÜYELER

  1. Okan YALÇIN
  2. Nahit ATAN
  3. Önder EROĞLU
  4. Basri YAMAN
  5. Alpay GÜMÜŞTAŞ
  6. Günaydın IŞIK
  7. Aydın USLUBAŞ

YEDEK ÜYELER

1- Nizamettin KANŞIRAY

2- Ali CAN (Hasan oğlu)

3- Murat ŞEKERCİ

4- Kayahan ZEREN

5- Edip ÇAĞLAYAN

6- Kazım KAPTAN

7- Ramazan KARACA

DENETİM KURULU

ASİL ÜYELER

1- Nuri ÇAKIR

2-Ersin KARAKAN

3-Zülkif OZAN

YEDEK ÜYELER

1-Cemal KAŞIKÇI

2- Mehmet İLHAN

3- Özer TAN

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir