CEMİYETİN KARATAŞ BASIN MERKEZİ’NİN YENİ YÜZÜYLE TANIŞIN

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Karataş Basın Merkezi yeniden hizmete açıldı

İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin Karataş semtindeki lokali uzun bir aradan sonra İGC Karataş Basın Merkezi yenilenerek yeniden hizmete açıldı.

Açılışa, İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Dilek Gappi, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir Gazeteciler Cemiyeti önceki dönem başkanı Misket Dikmen, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir önceki 27. Dönem milletvekili Atila Sertel, İGC Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) İzmir Şube Başkanı Nil Kahramanoğlu, sendika yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda gazeteci katıldı.

İGC Karataş Basın Merkezi’nin yenilenme çalışmaları hakkında bilgi veren İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, “ Sosyal bir mekan olarak yeni haliyle Eylül’den itibaren daha güzel etkinlikler yapılacak bir mekan olarak faaliyet gösterecek.” Dedi.

Gappi, ”İzmir’de yaşadığımız depremin ardından burada uzun süre zor koşullarda çalışmak durumunda kaldık. Yapının ciddi bir bakım ve tadilata ihtiyacı olduğunu görüyorduk. Ekip ve yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte yaklaşık 10 ay olumsuz koşullarda çalıştık. Bu sıkıntıları bizimle birlikte üyelerimiz de yaşadı. Yaklaşık bir yıldır Uluslararası Basın Merkezi’nde çalışmalarımızı sürdürürken, Karataş binasının da üyelerimize yakışır bir şekilde açılması için planlamalarımızı yaptık ve bugün üyelerimizle burada buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz ” dedi.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur da daha ferah geniş bir mekan olduğunu kaydederek, burada gazetecilerin bir araya gelerek günün yorgunluğu atacağını ayrıca sosyal bir mekan olarak kullanılacağını kaydetti.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir