STRESTEN UZAK DURUN : LGS SINAVI 4 HAZİRAN’DA

Hayata adım sınavı, Liseye Geçiş Sınavında Geri Sayım Başladı

Türkiye’de öğrencilerin hayata atılıması nitelğinde olan, Tüm 8. sınıf öğrencilerinin ve velilerinin heyecanla bekliyor. LGS (Liseye Geçiş Sınavı) bu yıl 4 Haziran 2023 Pazar günü iki oturum şeklinde gerçekleşecek. Uzmanlar uyarıyor, “son günlerde stresten uzak durun”

Başarılı bir eğitim öğretim yılını daha geride bırakmaya hazırlandıklarını belirten İzmir Özel Çamlaraltı Koleji Genel Müdürü Gülçağ Gençer, Liseye Geçiş Sınavında tüm öğrencilere başarılar diledi.

Yoğun ve stresli çalışma sürecinin sonuna yaklaşırken öğrencilerin sınav heyecanı yaşaması ve bu süreçte ailelerin de çocukları ile birlikte heyecanlı olması normal olduğunu dile getiren Gençer,

“Artık çalışmalarınızın karşılığını almanın ve dinlenmenin vakti geldi. Sınavlar hayatınızın birçok evresinde karşınıza çıkacak, önemli olan bu zamana kadar göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınız ve gayretinizdir. Sınavlar hayatın amacı değildir, yalnızca hedefinize ulaşmak için bir araçtır. Çamlaraltı Ailesi olarak sınava girecek öğrencilere başarılar dileriz” diye konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir