DİKKAT! BUNU DA YAPTILAR : GENETEĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ UYUŞTURUCU

BUNU DA YAPTILAR : GENETEĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ UYUŞTURUCU SATANLAR YAKALANDI

Bununda yaptılar; Gençleri zehir tuzağına çekmek isteyenler, farkına varmadan alışkanlık yapacak genetiği değiştirilmiş uyuşturucu ile kötülük ağlarını genişletmeye çalışıyor.

İzmir polisinden genetiği değiştirilmiş uyuşturucu sevkiyatı yapan zehir tacirlerine baskın düzenledi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Basın ve Medya Halkla İlişkiler Müdürlüğünce yapılan açıklamada,  “İlimizde uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan şüphelilere yönelik Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Konak ilçesinde bulunan 2 adrese gerçekleştirilen eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Belirlenen adreslere yapılan operasyonlarda, 10 kilo 350 gram skank (genetiği değiştirilmiş esrar) ile birlikte Yeşil reçeteye tabi satılan 2 bin 296 adet sentetik hap ele geçirilmiştir. 

Şüpheli şahıslar ile ilgili, Emniyetin ilgili birimlerinde yapılan işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen H.Y. ve Z.Ö. isimli şüpheliler çıkarılmış oldukları mahkemece tutuklanmıştır.

İzmir Polisi olarak uyuşturucu tacirlerine karşı yürüttüğümüz mücadelemiz, vatandaşlarımızın da desteğiyle kararlılıkla devam edecektir.” Şeklinde açıklamalarda bulunuldu.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir