ÇEŞME’DE SİLAHLI SALDIRI FAİLLERİ YAKALANDI

Emniyet Genel Müdürlüğü Medya Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü, Çeşme plajında önceki gün meydana gelen silahlı saldırı faillerinin yakalandığını duyurdu.

Yapılan duyuruda, “limiz Çeşme ilçesi Ayayorgi koyunda faaliyet gösteren bir Beach Club önünde 13.08.2023 günü saat 15.20 sıralarında meydana gelen ”Kasten Yaralama, Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması ve 6136 SKM olayı ile ilgili olarak;

İzmir Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde; H.K.A (17) ve M.E.A (17) isimli şahıslar olayda kullandıkları 1 adet Tabanca ve 1 adet Akrep tabir edilen Otomatik Tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır.

ÇEŞME İLÇESİNDEKİ OLAYDA TUTUKLAMA

Konu ile ilgili tahkikat; Çeşme Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde devam etmektedir.” Şeklinde açıklamalarda bulundu.

Öre yandan yapılan son açıklamada ise ; Konu ile ilgili olarak göz altına alınan H.K.A (17) ve M.E.A (17) isimli şahıslar çıkarıldıkları adli makamlar tarafından tutuklandığı açıklandı.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir