KARŞIYAKA SPOR SEVDALILARINDAN ÇAĞRI : SEÇİME GİDELİM

Karşıyaka Spor Sevdalıları adlı oluşum Haziran’da yapılacak genel kurulda seçim istiyor

İzmir’de kurulu bulanan 111 yıllık, Türkiye’nin ilk kurulu blunan ve ilk beşte yer alan tarihi spor kulüplerinden iKarşıyaka spora gönül vermiş iş dünyası temsilcileri, Seçimli genel kurul istiyor..

“Karşıyaka Spor Kulübü Sevdalıları Buluşması”, adlı iş insanlarında ve başında Cenk Kareçe, Mutafa Karabağlı ve İlker Ergüllü bulunan ‘Ortak Sevdamız Karşıyaka Spor Kulübü’ adlı grup, Best Western Premier Karşıyaka Oteli Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildiği toplantı ile şuan ki yönetime Haziran ayında seçimli genel çağrısında bulundu.

Karşıyaka Spor Kulübü’nün (KSK) şu an içinde bulunduğu durumdan çıkartılmasının konuşulduğu kahvaltılı toplantıda, KSK’nın bir para sorununun olmadığını ve bu parayı yönetecek yönetim eksikliğinin bulunduğu bildirildi. Karşıyaka Spor Kulübü Eski Başkanlarından ve İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Karace, “Büyük camiayız ama sıfır lobimiz var” derken, iş insanı Mustafa Karabağlı, “Karşıyaka Spor Kulübü Cumhuriyet’ten daha eski bir marka ve bu markayı bir iş modeline çevirmeliyiz” açıklamasında bulundu. Karşıyaka Spor Kulübü Başkan Adayı İlker Ergüllü ise, “KSK’nın haziran ayında yapılacak mali genel kurulunda ‘seçim’ maddesinin eklenmesini istiyorum” dedi

Karşıyaka Spor Kulübü eski başkanlarından ve İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Karace: “Kulübümüz hepimizin ortak evladı. Buradaki herkesin ortak çatısı. Yani hepimiz farklı derneklerde farklı görevlerde, farklı konumlarda bulunabiliriz ama hepimizin buluştuğu yer Karşıyaka Spor Kulübü çatısı. Burada bulunan birçoğunuzu hatta hepinizi kulüp çatısı altında tanıdım. Hepinizi kulüp olmasaydı tanıyamazdım. Bu durumda son derece onurlu ve gururluyum. Zamanında bir şeyler yaptık. Artık yaş yavaş yavaş kemale erdi. Ama bakıyoruz kulüp için neler yaptık? Ya da ne yapabilirdim? Neyi eksik yaptım veya neyi eksik yaptık? Bu noktada birkaç tespitim var. Bu tespitleri gidermek ile ilgili de bir niyetimiz var. Öncelikle bir rövanş almak gibi bir amacımız yok, olamaz da. Herkes bir şekilde kulüp için bir şeyler yapıyor. Şu anki yönetim kurulu da öyle, kendiler de davetliydi buraya. Çünkü burada sevdalılar buluşması, bu farklı bir şey” açıklamasında bulundu.

LOBİMİZ YOK

Karace, “Biz büyük camiayız, her yerde konuşuyoruz ama inan ki bir gramlık lobi gücümüz yok. KSK’nın hangi federasyonda temsilcisi var. Hangi siyasi partide direkt adayımız var? Yok. Sıfır lobimiz var, bu gücümüzü tribünde görüyorum ama başka yerde göremiyorum. Bizim her yerde böyle bir güce ihtiyacımız var” dedi.

GÖZTEPE, KSK’NIN ÖNÜNDE

Göztepe’nin stadyumu ve taraftarların birleşimiyle kendilerinin 50 sene önünde olduğunu dile getiren Karace, “Stat konusu. Herkes stadını yaptı. Gümüşhane spor bile stadını yaptı arkadaşlar. Göztepe, ezeli rakibimiz ebedi dostumuz, ben öyle görüyorum. Onlar da stadını yaptı. Göztepe, kimse kusura bakmasın ama şu an 50 yıl önümüzde. Benim ölçülerime göre. Bunu söylemekten zul görüyorum ama stadyumu, taraftarların birleşimi, şirketleşmesi gerekiyor. Öyle bir yol kat ettiler ki. Belki zor bir döneme düşmüşlerdi belki ama geldikleri nokta muazzam. Çok çabuk toparlanabiliyorlar. Süper lige çıkmalarını arzu ediyoruz tabi ki. Sonuçta İzmirliyiz” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir