İZMİR TEKNOPARK’I 15 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ

İzmir’de Cumhuriyet Meydanı’nda Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından kurulan Teknopark’ı 15 bin kişinin ziyaret ettiği açıklandı.

İzmir Konak İlçesindeki Cumhuriyet Meydanı’nda İletişim Başkanlığı tarafından kurulan ve 40 kamu kurumunun davet edildiği stantlar ile öğrencilere yönelik Teknoparkı, İki günde yaklaşık 15 bine yakın kişinin ziyaret ettiği açıklandı.

Kamu görevlisi oldukları için isim vermeyen yetkililerden edinilen bilgiye göre, teknolojilerinden, robotlara, spora, işçi bulmadan, meslek edindirme, Orman yangınlarına, TOGG yerli üretim gibi araçlara kadar birçok konuda bilgilendirme yapıldığını belirterek, “27-28 Nisan Perşembe ve Cuma günleri saat 10.00 ila 17.00 saatleri arasında açık olan, Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan teknoloji ile öğrencileri buluşturmayı amaçlayan teknoparkı yaklaşık 15 bin kişi ziyaret etti. Öğrencilerimizi teknoloji ve mesleki konularda yönlendirdik, okullarımızdan servisler kaldırarak ta öğrencilerimize yardımcı olduk.

Teknopark’a İzmir’deki Milli Eğitim, Kültür ve Türizm, İş ve işçi bulma, Çevre ve Şehircilik, Tarım ve Orman Bakanlığı gibi 40 devlet Kamu Kurumu davet edildi. İletişim Başkanlığı standında kurduğumuz KİOS’lardaki yarışmalara katılan öğrencilerimize, çanta kulaklık, defter, anahtarlık, kalem, not defterden oluşan setimizi de dağıtık. İletişim amaçlı 15 soruluk yarışmamızda 15 ila 12 soruyu doğru bilene tam set, 12 ile 6 doğruya kulaklık, ve katılma cesareti göstrenlere de kalem defter ve anahtarlık hediye ettik. TOGG’A da büyük ilgi oldu. Tabi bu arada milletvekili adaylarında ziyaretçiler arasında yerlerini aldılar.” Şeklinde konuştular.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir