BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM : BU SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ BİR SEÇİM

Başbakan ve 28. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Binali Yıldırım ve T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla 27 Nisan 2023 Perşembe günü İzmir Ticaret Odası Çok Amaçlı Salonu’nda “Lojistik ve Mobilya Sektörleri Değerlendirme Toplantısı” düzenlendi.

Toplantıda konuşan Başbakan Binali Yıldırım, İzmir’de önceki seçimlerde söz verdiğim 35 izmir ptojesinin engellendiğini vurgulayarak “Bu seçimler çok önemli çünkü dünyanın gözü bu seçimlerde bizi yakından takip ediyorlar” Dedi.

Başbakan Yıldırım, yaptığı konuşmayı ikiye ayırdığını birinci kısımda İzmir ve sıkıntılarına ayırdığını ikinci kısmı ise genel siyasete ayırdığını söyleyerek konuşmasını taşladı.

İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener ise Lojistik Köyünün kurulmasının çok önemli olduğunu altyapısının devlet olarak elkonulup el yapılmasını istedi.

İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Ticaret Borsası, Ege İhracatçı Birlikleri temsilcileri ve iş insanları, AK Partili Milletvekili ve adaylarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Önce lojistik köyü maketi incelendi ve toplantı sonunda da katılanları hatıra fotoğrafı da çektirdiler.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir