ÇOK GÜVENLİ FOLKART NARLIDERE’DE ÇOK BÜYÜK YANGIN: 40 DAİRE YANDI

İzmir’de ilk prestij olarak yapılan 8 katlı Narlıdere Folkart Evleri’nde büyük yangın çıktı. Folkarttan açıklama : 4 bloklu yerde 40 Dairesi etkilendi. Yangın müdahale sürüyor

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger yaptığı açıklamada, blokların birinin tamamen yandığı belirtirken “tüm imkanlarımızo seferber ettik, çalışıyoruz. Orman Bölge araçları ve Tomalarla da yangına müdahale ediliyor… Ankara ve Aydın’dan hava yardımı için helikopter çağrıldı… Diğer bloklara sıçramasını önlemeye yönelik yapılan çalışmalar devam ediyor…” Şeklinde açıklamalarda bulundu.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ise, can kaybının olmadığını açıklarken 6 kişinin hafif yarlandığı da kaydedildi. .

Büyük güvenlikli olarak bilinen Folkart evlerinde Akşam saatlerinden itibaren başlayan yangının otoban tarafındaki bütün katları sardığı görülürken henüz can kaybı olup olmadığı öğrenilemedi.

Ancak Ünlü Şenay Düdek’in öğrediği bilgilere göre ise bazılarının balkonlardan atladığı da iddia ediliyor.

İzmir İtfaiye ekipleri ve çevre ilçe ekipleri olaya müdahale ediyorlar. Çok sayıda itfaiye ekipleri çalışması devam eden Folkart evlerinin tam donanımlı elektronik ihbarlı sulama ve yangın söndürme sisteminin mevcut olduğunda iddia olarak biliniyordu.

YANGIN İBRAHİM TATLISES’İN OTURDUĞU SİTEDE Mİ?

Bir çok ünlünün oturduğu İzmir’de ilk yapılan prestij olarak kabul edilen Narlıdere Folkart Evleri’nde, çok güvenlikli olduğu ileri sürülürken yangının ise Sitede oturan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in evinden çıktığı iddia ediliyor. Yine Tatlıses ile büyük bir kavga yaşandığı yangınında o yüzden çıkarıldığı da iddialar arasında yeralırken Tatlıses’in ise İstanbul’da olduğu da kaydedildi.

Yaklaşık Saat 23.00 sularında AFAD’ın yaptığı açıklamada: “An itibarıyla herhangi bir yaralı ve can kaybı bilgisi bulunmamaktadır” Şeklinde açıklamalarda bulundu.

Olayla ilgili ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Narlıdere’de çıkan site yangınına itfaiye ekiplerimiz tüm gücüyle müdahale ediyor. Binanın dış cephesinin ahşap kaplama olması çalışmaları güçleştirirken, ekiplerimiz alevlerin diğer bloklara yayılmasını engellemek için çalışıyor. Tek dileğimiz can kaybı yaşanmaması.” Şeklinde duygularını ifade etti.

Öte yandan ise olayla ilgili soruşturma başlatıldığı da öğrenildi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir