İZMİR NARKOTİK SUÇLAR ŞUBEDEN OPERASYON : 44 KİLO 600 GRAM UYUŞTURUCU MADDE

İZMİR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ MEDYA-HALKLA İLİŞKİLER VE PROTOKOL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDEN:

İzmir Polisi Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden yapılan operasyon ; 44 kilo 600 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildi.

İzmir’de uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapan şüphelilere yönelik İzmir Emniyet Müdürülğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Torbalı ilçesinde bulunan bir ikamet bir araca operasyon gerçekleştirildi.

Eş zamanlı yapılan operasyonlarda; 44 kilo 600 gram esrar maddesi, Yeşil reçeteye tabi bir miktar sentetik hap, çeşitli uyuşturucu türlerinden satışa hazır hale getirilmiş vaziyette bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Şüphelilere İzmir Emniyetinde ki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen 2 şüpheli mahkemeye sevk edildi. Şüpheli şahıslar çıkarılmış oldukları mahkemece tutuklanmış, bir şüpheli hakkında da adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırarakılmıştır.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Protokol şube Müdürlüğünce yapılan yapılan açıklamada; “İzmir Polisi olarak uyuşturucu tacirlerine karşı yürüttüğümüz mücadelemiz, vatandaşlarımızın da desteğiyle kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” Denildi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir