İZMİR NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELEDEN OPERASYON : 88 BİN MADDE

İZMİR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ MEDYA-HALKLA İLİŞKİLER VE PROTOKOL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDEN: İzmir Polisi’nden Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden Operasyon

İzmir’e diğer illerden uyuşturucu madde getirileceği bilgisi edinilmesi üzerine başlatılan operasyonda, 88 bin 900 tane uyuşturucu madde ele geçirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Protokol şubeden yapılan açıklamada, “İzmir Polisi Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ilimiz Kemalpaşa ilçesinde takibe alınarak durdurulan bir araçta gerçekleştirilen aramada; 88 Bin 900 adet kırmızı reçeteye tabi sentetik ecza maddesi ele geçirilmiştir. Şüpheliler hakkında Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adli mercilere sevk edilen 1 Şüpheli şahs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmış, 2 şüpheliye adli kontrol tedbiri uygulanmıştır.

İzmir Polisi olarak uyuşturucu tacirlerine karşı yürüttüğümüz mücadelemiz, vatandaşlarımızın da desteğiyle kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” Şeklinde açıklamalarda bulunuldu.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir