YEREL BASIN YAŞASIN, ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜ YAYIMLANDI

YEREL BASIN YAŞASIN, ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜ YAYIMLANDI

Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) İzmir Şubesi’nin Kahramanmaraş merkezli 11 ildeki afetzede yerel basına destek için çıkardığı Yerel Basın Yaşasın Gazetesi ete kemiğe bürünmüş hali yayımlanarak okuyuculara buluştu.

EMD İzmir Şubesi Başkanı Murat Demircan yaptığı açıklamada,”Kahramanmaraş depremleri sonrasında depremin en derin yaralar açtığı Hataylı gazetecilerle, İzmirli meslektaşları arasında bir kardeşlik köprüsü kurmayı amaçladığımız, Hataylı gazetecilerin ekipman ve diğer ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflediğimiz, ‘YEREL BASIN YAŞASIN!’ isimli özel gazetemiz bugün çıktı.”

Gazetemizin PDF halini sizlerle paylaşıyoruz.

Gazetemizin basılı hali bugün Konak Metrosu’nda, Konak, Karşıyaka ve Bostanlı Vapur iskelelerinde, Ege Telgraf Gazetesi önündeki Sezer Doğan 19. Vefat yıldönümü anmasında okurlarla buluştu.

Yarın; Ekonomi Gazetesi, Ticaret Gazetesi, İz Gazete, 9 Eylül Gazetesi ve Yeni İzmir gazeteleriyle okurla buluşmasını sürdürecek.

Bu gazetenin ete kemiğe bürünmesine katkı sağlayan tüm meslektaşlarımıza, projemizde bir araya gelen 9 Eylül Gazetesi, Ege Telgraf Gazetesi, Haber Ekspres, İlkses, İz Gazete, Yeni Bakış, Yeni İzmir ve Yenigün Gazetelerimize, ilan veren kurumlarımıza, firmalarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, iş insanlarına teşekkürü borç biliyoruz. “ Şeklinde açıklamalarda bulundu.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir