MODELLER DEPREMZEDELER İÇİN PODYUMA ÇIKTI

Modayı ve modelleri her sene buluşturan İzmir Fashion Week, 9’uncu kez modanın kalbi depremzedeler için iki gündür podyumda attıyor.

İzmir’in en iddialı moda etkinliği İzmir Fashion Week Hyatt Regency bu sene 20 Mart’ta İstinyePark’ta başladı.

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen İzmir Fashion Week 20-21-22 Mart tarihlerinde Hyatt Regency İzmir İstinyePark’ta moda severler ile buluştu.

Bu seneki proğram şu şekilde devam ediyor; İzmir Ticaret Odası, İzmir Moda Tasarımcıları Derneği, Ege İhracatçı Birlikleri destekleriyle ana sponsoru Aldeg Group, yardımcı sponsorları ABC Bedding ve Fayn Cocktails & More, saç makyaj sponsoru Altier Academia olan Rönesans Ajans’ın düzenlediği Harmoni Network ’ün iletişim sponsorluğunda gerçekleşen İzmir Fashion Week’e 20-21-22 Mart tarihleri boyunca Hyatt Regency İzmir İstinyePark’ta devam ediyor.

KİTVAK ile sosyal sorumluluk projesi

İzmir Fashion Week KİTVAK (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı)  ile işbirliği içinde deprem bölgesinden gelen kanserli çocuklara da yardım eli uzatıyor İzmir Fashion Week’e katılan her marka ve tasarımcının kıyafetleri açık arttırma ile satılıp gelirleri KİTVAK’a bağışlanıyor.

Moda severler İzmir Fashion Week’te buluşuyor

13 farklı marka ve tasarımcının yeni koleksiyonunun tanıtımını yapacağı etkinlik, iş dünyasından ve cemiyet hayatından birçok ismi ağırlıyor. Etkinlikte Türkiye’nin ünlü mankenleri; Demet Şener, Özge Ulusoy, Ebru Öztürk, Didem Soydan, Gizem Barlak, Gizem Sevim gibi isimler görev alıyor.

Moda rüzgarları estiren program

Moda severlerin ilgiyle takip ettiği marka ve tasarımcılardan oluşan etkinlik programı ise oldukça dikkat çekiyor.

20 Mart Pazartesi günü İzmir Fashion Week’in ilk gün programı 18.30’da Ozmoz ile başlıyor. Program sonrasında 19.30 İğne İplik defilesiyle devam ediyor. 20.30’da Rinelli ve ilk günün son defilesi 21.30’da Aldeg ile kapanıyor.

21 Mart Salı günü ikinci gün programı ise 16.30’da Emre Turan ile Moda ve Psikoloji Workshop’u ile başlıyor. İkinci günün ilk defilesi ise 18.00’da Nur Oskay ile başlıyor. Programın devamında 18.45’te FC Plus, 19.30’da Pecos yer alıyor. İkinci günün son 2 defilesi de tasarımcılar tarafından gerçekleşiyor. 20.30’da Taner Tabaklı, 21.30’da da Nazlı Terzioğlunun defilesi programda yer alıyor.

22 Mart Çarşamba günü İzmir Fashion Week’in son gününde ise 18.30 Monvue ile program başlıyor. Sonrasında 19.30’da Meltem Aybar, 20.30’da Lubi Atelier ve etkinliğin son defilesi olarak 21.30’da Yiğit Eryendi yer alıyor.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir