ÜÇÜNCÜ , DÖRDÜNCÜ CUMHURBAŞKANI ADAY ADAYI OLACAK MI?

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayını açıkladı, Millet İttifakı olarak Altılı Masa toplantısı sona erdi ve adayını açıkladı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ aday adayı oldu. İlk açıklanan Cumhur İttifakını oluşturan siyasi parti AK Parti ve MHP adayı Halen Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan olarak açıklanmıştı. İkincisi Millet İttifakı’nın oluşturan 6 siyasi parti temsilcilerinin oluşturduğu Altılı Masa aday adayı Kılıçdaroğlu açıklandı.

ÜÇÜNCÜ BİR ADAY MEMLEKET PARTİ İNCE Mİ?

Üçüncü Cumhurbaşkanı adayının Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce olması bekleniyor. İnce ise aylardır, aday olduğunu belirterek, seçim otobüsü ile İl-il ve ilçe-ilçe gezerek oy toplamaya devam ediyor.

SEÇİM İÇİN NE TARİH VERİLECEK Mİ? DÖRDÜNCÜ KİM?

Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan 10 Mart’ta seçim takvimini açıklayacak yani seçim çok büyük bir değişiklik olmazsa 14 Mayıs’ta olacak görünüyor. 12 Mart’ta da Sayın Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adaylığı açıklanacak. Önemli olan Cumhur ittifakının Cumhurbaşkanı adayı kim? Evet herkes Sayın Erdoğan2ı telaffuz ediyor ama resmen henüz açıklanmadı…

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir