İZMİR POLİSİ, 3 TON SAHTE İÇKİ VE YAPIMINDA KULLANILAN MALZEME YAKALADI

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü kölünü kazıma operasyonları çerçevesinde 3 tona yakın kaçak içki ve yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi, şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

İzmir Polisi, Kaçakçılık ve Organize Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İzmir’de sahte içki ve yapımında kullanılan etil alkol kaçakçılığına yönelik operasyonlara ara vermeden devam ediyor.

İzmir Polisi, tüketilmesi halinde insan sağlığına çok ciddi zararları olan, ölümlere veya ciddi sakatlanmalara da sebep olan, merdiven altı diye tabir edilen yerlerde üretilerek depolanan yerlere baskınlar düzenlemeye devam ediyor. İzmir Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Protokol şube Müdürlüğünce yapılan açıklamada, “İzmir Polisi KOM Büro Amirliğince yapılan çalışmalar sonucunda düzenlenen operasyonlarda, vatandaşları zehirleyen kaçak içki yapımında kullanılan, görünümülü dıştan bakıldığında, içi yüzey temizleyicisi görünümünde, kargolar aracılığıyla satışa sunan şüphelilere yönelik yapılan çalışmalar sonucunda merkez metropol ilçelerde operasyon yapıldı.

İzmir Polisinden 2 Ton 800 Kilogram sahte etil alkol yakaladı

Konak ve Karabağlar ilçelerinde 1 iş yeri, 1 kargo şubesi ve 1 araçta yapılan aramada; 2 Bin 800 kilo sahte etil alkol ele geçirildi.

Konak ve Karabağlar ilçelerinde 1 iş yeri, 1 kargo şubesi ve 1 araçta yapılan aramada; 2 Bin 800 kilo sahte etil alkol ele geçirildi. Bu yerlerdeki aramalarda, 14 adet taklit etiket ele geçirilmiş ve konuyla ilgisi bulunan 4 şüpheli hakkında adli işlem yapılmıştır. İzmir Polisi Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğünce, İlimizde insan sağlığına ciddi zararları olan, sakatlanmalara da sebep olan, sağlıksız ortamlarda üretilerek depolanan ve satışa sunulan yasadışı etil alkol ticareti ile mücadelemiz vatandaşlarımızın da desteği ile devam etmektedir.” Şeklinde açıklamalarda bulundu

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir