İZMİR POLİSİ, MÜTHİŞ BİR OPERASYONA İMZA ATTI: YILBAŞINDA ONLARCA KİŞİ ÖLEBİLECEKTİ

İZMİR POLİSİ MÜTHİŞ BİR OPERASYONA DAHA İMZA ATTI; YILBAŞINDA ONLARCA KİŞİ ÖLEBİLECEKTİ!

İzmir Polisi, müthiş bir operasyona daha imza atarak; Yılbaşı öncesi yüzlerce kişinin ölümüne sebep olabilecek, kaçak içki yapımında kullanılan 12 Tona yakın sahte etil alkol ve içki ele geçirildi.

İzmir Polisinden sahte içki üreticileri ve kaçakçılarına büyük bir operasyon daha imza att. Yaklaşan yılbaşı öncesinde sahte etil alkol ve içkiden kaynaklı olası zehirlenme ve ölümlerin önüne geçmek amacıyla operasyonlar düzenleniyor. Kozmetik ve Dezenfektan fabrikaları adı altında faaliyet göstererek, taklit etiketlerle ambalajlanan etil alkolleri vatandaşlarımıza satışa sunan şüphelilere yönelik yapılan uzun teknik ve fiziki takipler sonucunda operasyona başlandığı açıklandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü; Karşıyaka, Konak, Karabağlar ve Torbalı ilçelerinde, 8 ikamet 1 araç, 1 depo ve 2 İşyerinde aramalar yapıldı.

 Yapılan operasyonda, 11 Ton 845 litre etil alkol,  bununların doldurulacağı 4bin704 adet boş etil alkol bidonu ile 3 bin 243 adet taklit etiket ele geçirildi. Ayrıca, 133 adet içki aroması, 300 adet koli, 1 adet te krom kazan ele geçirildi. Operasyonla ilgi ise 9 şüpheliye adliyeye sevk edilerek, işlem yapılmış T.A, T.K, M.A, O.T.M, R.Y isimli 5 şüpheli ise  tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Protkol, Medya Halkla ilişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “İzmir Emmiyet Müdürlüğü olarak İlimizde insan sağlığına ciddi zararları olan, sağlıksız ortamlarda üretilerek depolanan ve satışa sunulan yasadışı etil alkol ticareti ile mücadelemiz vatandaşlarımızın da desteği ile devam etmektedir.” Şeklinde ifadelere yer verildi

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir