İZMİR’DE ZEHİR TACİRLERİNE BÜYÜK BİR OPERASYON DAHA

İzmir Polisinden, gençlerimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine bir darbe daha!

İzmir’e yüklü miktarda uyuşturucu madde getirilebileceği bilgisi alınması üzerine Çeşme Narkotik Büro Amirliği ekipleri operasyon kararı aldı.

Yapılan çalışmalar sonucunda; Çeşme İlçesinde ki tespit edilen bir adreste yapılan aramada; 510,81 Gram Eroin maddesi, 210,81 Gram Metamfetamin maddesi, 65,34 Gram Afyon Sakızı maddesi, 4,55 Gram Esrar maddesi, 8 adet Sentetik Ecza maddesi ile bşrlikte imalat veya satışta kullanılan 1 adet hasas terazi de yakalandı. Ayrıca şahısların üzerinde ve adreste  5 bin 580 TL, 20 Euro, 2 Dolar ele geçirildiği de kaydedildi.

Şüpheli şahısların emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından, adli mercilere sevk edildi. Şüphelilerden (M.A) ve (A.S) isimli şahıslar tutuklandığı da açıklandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Medya, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğünce yapılan açıklamada, “ İzmir Polisi olarak uyuşturucu ve tacirlerine karşı yürüttüğümüz mücadelemiz, vatandaşlarımızın da desteğiyle kararlılıkla devam edecektir. Halkımızın desteklerini bekliyoruz,” Şeklinde bilgilere yer aldı

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir