KAFFED, SAMSUN’DA DA KARİYER GÜNÜNLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Kafkas Dernekleri Federasyonu(KAFFED) İzmir, Ankara’da gerçekleştirildiği Kariyer Günleri’nin bir sonraki ayağı Samsun’da da gerçekleştirildi.

KAFFED bünyesindeki Kariyer Günleri 2020 yılında faaliyetlerine başlamış ve değişik illerde konusunda uzmam kişiler gençlerle buluşturulmuştu.

Samsunda 15,16,17 Aralık 2022de gerçekleştirilen Kariyeri Günleri ile ilgili KAFFED Kariyer Komisyonu yaptığı açıklamada, “Toplumumuz gençlerinin günümüz kaygılarına çözüm bulmak, kişisel gelişimlerine destek olmak, paydaşları ile beraber güçlü işbirliklerinin temellerini atmak amacıyla kurulmuştur. Bu amaç doğrultusunda İstanbul, Ankara ve İzmir’de yapılması ile başlanan kariyer günü etkinliği KAFFED Kariyer Komisyonu, Samsun Çerkes Derneği  ve On Dokuz Mayıs Üniversitesi işbirliği ile bu kez Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

17 Aralık Cumartesi günü Fatih Ekim ve Aslı Acıoğlu tarafından sunumu gerçekleştirilen kariyer gününde KAFFED Genel Başkanı Ümit Dinçer, Genel Başkan yardımcısı Turan Akın ve Samsun Çerkes Derneği Başkanı Erdal Yavuz açılış konuşmalarını yaptı. Alanında uzman birçok kişinin katıldığı etkinlikte  Americanlife kurucu ortağı Ufuk Vurdum, avukat Emel Aydın, profesyonel SEO eğitmeni Ayhan Karaman, Prof. Dr. Rıdvan Kızılkaya ve Prof. Dr Fatih Özkan, Mozaik İnsan Kaynakları Geliştirme Derneği ve Compass GMBH Genel Müdürü ve proje koordinatörü Ömer Düzgün konuşmacı olarak yer aldı.

Katılımcılar yoğun ilgi ile takip ettiği günde kariyer açısından kendilerine faydası dokunacak uzmanlar ile tanışma fırsatı buldular.” Şeklinde açıklamalarda bulundu.

Öte yandan konuşmalar ile sunumların yanı sıra yapılan çekiliş etkinliği ile heyecan bir kat daha attı.  Ayrıca  Kurupelit Düğün salondaki zexes ile  Çerkeslerin geleneksel danslarının katılımcılar tarafından sergilenmesi güne büyük heyecan kattığı da kaydedildi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir