KARA HAREKATI SİNYALİ, GAZİANTEP’TEKİ TERÖR SALDIRISINDA BİR ÇOCUK ŞEHİT OLMUŞTU!

Gaziantep’teki terör saldırısında 5 yaşında bir çocuk şehid olarak yaşamını yitirdi ve yaralılar var ancak başka ölen olmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mevlana Meydanı’nda düzenlenen, “ASELSAN Konya Silah Sistemleri Fabrikası, Büyükşehir Yatırımları ve Afşar Barajı ile Yapımı Tamamlanan Diğer Tesislerin Toplu Açılış Töreni”ne katıldı.

Konuşmasına, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit olan 3 askerle başlayan Erdoğan, “‘Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için’ diyen şairin ifade ettiği gibi milletimizin ve devletimizin bekası, huzurlu ve güçlü geleceğimiz için canlarını feda eden tüm kahramanlarımızı şükranla yad ediyoruz. İnşallah bu harekatlarla adım adım ülkemizi, sınırları ötesinden başlayarak, her karışıyla güvenli hale getirmekte kararlıyız.” ifadelerini kullandı.

Yaşanan Roketatarlı terör saldırısında yaşamını yitiren 5 yaşındaki Hasan Karataş’ın CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat’ın yeğeni olduğu ortaya çıktı. “Allah rahmet eylesin. Yakınlarına başsağlığı diliyoruz”

İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ve Gaziantep Valisi olay yerinde incelemelerde bulundu. Saldırıda diğer Roketatarların boş bir araziye düşmesi faciayı önledi öğrenildi. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Gündeme önceki gün sınır ötesi başlayan terör odaklarına karşı Hava harekatının yanında Kara harekatını da gündeme getirdiği öğrenildi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir