İZTO’DA ‘MEDYA FOTOĞRAFÇILIK KOMİTESİ’ GÜVEN TAZELEDİ

İzmir Ticaret Odası meslek komitesi ve meclis üyeleri seçimlerinde tek liste ile seçime gidilen 40. Medya Fotoğrafçılık Komitesi’nde Abdulhakim Bingöl, Tayfun Bitirim, Murat Akgün, Celal Bayrak, Erkan Turhan ve Yusuf Saygı İZTO Meclis Üyesi oldu.

İzmir Ticaret Odası (İZTO)’nda 4 yıllık meslek komitesi ve meclis üyelerinin belirlendiği seçimler yapıldı. 80 komitede yapılan seçimlerde tek liste ile seçime gidilen 40. Medya Fotoğrafçılık Komitesi’nde Abdulhakim Bingöl, Tayfun Bitirim, Murat Akgün, Celal Bayrak, Erkan Turhan ve Yusuf Saygı İZTO Meclis Üyesi seçildi.

İzmir Ticaret Odası üyeleri, bugün Fuar İzmir’de sandık başına giderek 4 yıllık meslek komitesi ve meclis üyelerini belirledi. 80 komiteden 13 komitede çift listenin yarıştığı İZTO meslek komitesi ve meclis üyeleri seçiminde 67 komitede ise tek liste ile seçime gidildi.

Tek liste ile yapılan İZTO 40. Medya Fotoğrafçılık Komitesi Meclis Üyesi seçiminde Abdulhakim Bingöl (Genç Lider Radyo ve Televizyon Yayıncılık San. ve Tic. A.Ş.), Tayfun Bitirim (Foto Tayfun), Murat Akgün (Mutfak Yapım), Celal Bayrak (Lüks Fotoğraf), Erkan Turhan (Elif Yiğit Fotoğrafçılık) ve Yusuf Saygı (Kare Film Medya) tekrar seçilerek güven tazeledi.

İZTO 40. Medya Fotoğrafçılık Komitesi Meclis Üyesi seçilen Abdulhakim Bingöl, Tayfun Bitirim, Murat Akgün, Celal Bayrak, Erkan Turhan ve Yusuf Saygı seçim sonrası yaptıkları açıklamada seçimlerin demokratik bir ortamda başarı ile gerçekleştiğini ifade ederek, kendilerine destek olan herkese teşekkür ettiler.

Yıldız FM, Lider FM radyoları ile Ege Manşet Gazetesi ve www.egemanset.com internet haber portalı imtiyaz sahibi Abdulhakim Bingöl, İZTO Meclis Üyesi olarak yeni dönemde özellikle İzmir yerel basınının daha da güçlenmesi için çalışmalar yapacağını sözlerine ekledi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir