İZMİR’DE ÇEVRE DÜŞMANI, SAHTE ALKOL, MAZOT, SİGARA KAÇAKÇILARINA DARBE

İzmir Emniyet Müdürlüğü Polis ekiplerince hem çevreye zararlı üretim yapan hem de insan sağlığını hiçe sayan  kaçakçılara darbe üstüne darbe!

İzmir Polisi Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 12 ve 13 Eylül 2022 tarihlerinde 4 ayrı  operasyon gerçekleştirildi. Polis ekiplerince; Karşıyaka, Çiğli, Bornova, Buca ve Kemalpaşa ilçelerinde 2 ikamet, 2 depo, 4 araçta aramalar yapıldı. Yapılan aramalarda; 4 Ton Sahte Etil Alkol ve içki Aroması, 12.5 Ton Kaçak Akaryakıt Ürünü, 185 adet Gümrük Kaçağı Elektronik Sigara ele geçirilmiştir.

Yakalanan 5 şahıs hakkında adli işlem yapılmış şahıslar adliyeye sevk edilmiş. Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan açıklamada; “İzmir ilimiz ve ilçelerinde yapılan operasyonlarda; insan sağlığıyla oynayan şahısların, sağlığına ciddi zararları olan sağlıksız ortamlarda üretilen maddeler ele geçirilmiştir. Kaçak ve sağlıksız şekilde üretilen etil alkol ile tütün mamüllerinin satış ve ticaretini yapan, kullanımı halinde araca ve çıkan gazlarla çevreye ciddi zararları bulunan karışımlı akaryakıt satışı ve dağıtıcılarına yönelik mücadelemiz vatandaşlarımızın da desteği ile devam etmektedir.” Şeklinde açıklamalarda bulunuldu

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir