ASRIN FELAKETİNDEN DERS ALMAYAN SAHTE İÇKİ KAÇAKÇILARINA OPERASYON!

ASRIN FELAKETİNDEN DERS ALMAYANLARINA GÖZ AÇTIRMAYAN İZMİR POLİSİ, SAHTE İÇKİ KAÇAKÇILARINA DÜZENLENEN OPERASYONLARDA 2 TON 25 KİLOGRAM ETİL ALKOL YAKALANDI

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü polis ekipleri tarafından sahte içki yapımında kullanmaları etil alkol kaçakçılara yönelik operasyondüzenlendi.

İzmir Polisi, merdiven altı diye tabir edilen yerlerde üretilerek depolanan, vatandaşların içki yapımında kullanmaları için el dezenfektanı adı altında satışa sunan, tüketilmesi halinde ise  insan sağlığına çok ciddi zararları olan ve hatta ölümlere bile sebep olabilen sahte etil alkol kaçakçılarına göz açtırmadı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler ve Protokol şube Müdürlüğünce yapılan açıklamada,  Sahte alkol yapımında kullanılan etil alkol kaçakçılarına ait; İzmir merkezli Bornova, Bayraklı, Buca, Karabağlar, Konak ve Torbalı ilçelerinde operasyon düzenledi. Şahıslara ait 3 ikamet, 3 işyeri ve depo ile 2 araçta yapılan aramalarda; 2 Ton 25 kilogram sahte etil alkol,  3 bin 512 adet etiket, 23 adet şişe sahte içki, 338 adet aroma, 200 ml gliserin ile birlikte bir adet alkolmetre de  ele geçirilmişyir. Konuyla ilgili 16 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı. İzmir Polisi olarak, insan sağlığına ciddi zararları olan sağlıksız ortamlarda üretilerek depolanan ve satışa sunulan yasadışı etil alkol ticareti ile mücadelemiz vatandaşlarımızın da desteği ile devam etmektedir.” Denildi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir