İZMİR POLİSİ OPERASYONLARDA 13 KİLO BİTKİSEL İLE 5 KİLO KİMYASAL UYUŞTURUCU MADDE YAKALADI

İzmir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptığı takipler sonucunda yapılan operasyonlarda 13 Kilo 640 gram bitkisel uyuşturucu madde ile 5 Kilo 20 gram da kimyasal uyuşturucu madde yakalandı.

İzmir Emniyet polisi ekipleri; uyuşturucu madde ticareti yapan, satanlar ile kullanan şahıslara yönelik operasyonları devam ediyor.

5KİLO UYUŞTURUCU KİMYASAL MADDE ELE GEÇİRİLDİ

İzmir il genelinde gerçekleştirilen operasyonlarda Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar kapsamında, İzmir’e yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği bilgisinin alınması üzerine karayolları giriş ve çıkış noktalarında çalışmalar başlatıldı.

İzmir Polis Ekiplerce yapılan çevirmede İstanbul plakalı araç, İzmir Kemalpaşa ilçesinde durdurulmuş. Müdahale edilerek şahıslar yakalanmış, gerçekleştirilen operasyonda S.N.(29) isimli şahıs gözaltına alındı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan açıklamada: “İstanbul plakalı araçta yapılan aramada; 5 kilo 20 gram matemfetamin maddesi ele geçirilmiştir. S.N.(29) isimli şüpheli şahıs çıkarılmış olduğu mahkemece de tutuklanmıştır. İzmir Polisinden yapılan operasyonda olarak il genelinde torbacı tabir edilen sokak satıcılarına ve uyuşturucu tacirlerine yönelik mücadelemiz, vatandaşlarımızın da desteğiyle kararlılıkla devam edecektir.” Şeklinde açıklamalarda bulunuldu.

13 KİLO UYUŞTURUCU BİTKİSEL MADDE YAKALANDI

İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesine bağlı ekipleri uyuşturucu ile mücadelede; uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik ayrı bir operasyon daha gerçekleştirildi.

İzmir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucunda, yol çevirme çalışmaları da aralıksız devam ediyor.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan diğer açıklamada da; “Son yapılan bir çalışmada da bir otobüs firmasında seyahat eden şahsın İzmir’e yüklü miktarda uyuşturucu madde getireceği bilgisinin alınması üzerine İzmir şehirlerarası otogar terminalinde; Düzenlenen operasyonda Ö.A.(20) isimli şahıs gözaltına alınmıştır. Bahse konu şahsın valizinde yapılan aramada; 13 kilo 640 gram esrar-skank maddesi ele geçirilmiştir. Ö.A.(20) isimli şüpheli şahıs çıkarılmış olduğu mahkemece tutuklanmıştır. İzmir Polisi olarak ilimizde torbacı tabir edilen sokak satıcılarına ve uyuşturucu tacirlerine yönelik mücadelemiz, vatandaşlarımızın da desteğiyle kararlılıkla devam edecektir.“  Denildi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir